Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?

Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?

Komerční sdělení
27. 2. 2024 15:00 21

MSI uvádí na trh čtveřici nových, stylových herních notebooků. Potěší kvalitními panely s až 240 Hz frekvencí a novou generací procesorů Intel Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra.

Reklama

Poohlížíte se po novém herním notebooku? MSI nabízí pro hráče hned čtyři nové modely, ze kterých si vybere opravdu každý. Notebooky zaujmou kvalitními zobrazovacími panely s vysokým rozlišením a obnovovací frekvencí, nejnovějšími výkonnými čipy Intel doplněné grafickými kartami NVidia GeForce RTX řady 40 a rychlým připojením k internetu nejen drátově skrze 2,5 Gbps ethernet, ale také bezdrátově skrze WiFi 7. Dále notebooky disponují velkými akumulátory, které zajistí stabilní a dlouhou výdrž s dobíjením skrze USB-C s Thunderboltem 4.

MSI Titan 18 HX A14V

Pokud hledáte opravdovou herní špičku bez kompromisů, která se nezalekne ani nejnáročnějších titulů, MSI Titan je přímo pro Vás. Na první pohled Vás pohltí nádherný a velký 18" MiniLED displej s UHD rozlišením a 120 Hz obnovovací frekvencí. Kvalitu panelu také podtrhuje VESA DisplayHDR certifikace a 100% pokrytí DCI-P3.

Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?
i Zdroj: PCTuning.cz

O stabilní a vysoký výkon se stará procesor Intel Core i9 14900HX se 128 GB operační pamětí a výkonnou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop s MSI OverBoost Technology. To vše udržuje při stabilní teplotě účinné chlazení Vapor Chamber. Když k tomu připočítáme 4 sloty na RAM paměti, 3 sloty na M.2 SSD disky, z toho jeden Gen 5, díváme se na ostřílený herní stroj, který Vás nenechá ve štychu ani v tu nejnáročnější situaci ve vaší oblíbené hře. Pro tyto dravé komponenty zajišťuje dlouhou výdrž kapacitní 99,9Wh baterie.

Dokonalý herní zážitek podtrhuje mechanická klávesnice SteelSeries se spínači Cherry MX Ultra s nízkým zdvihem a zapuštěný touchpad, samozřejmě s RGB podsvícením. To vše ve stylovém a kvalitním těle se slušnou výbavou portů. 

MSI Raider GE78 HX 14V

Hledáte herního parťáka, který sice není špičkou na trhu, ale stále nabízí slušnou výbavu s vysokým výkonem? MSI Raider je na míru ušitý pro Vás. Stylový herní fešák s klávesnicí SteelSeries s RGB per-key podsvícením a Mystic Light RGB podsvícením přední hrany notebooku, které dotváří tu pravou herní atmosféru. O kvalitu zobrazovaného obsahu se stará 17" IPS panel s QHD+ rozlišením, 100% pokrytím DCI-P3 a 240 Hz obnovovací frekvencí, která zajistí plynulý obraz.

Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostatečný výkon i pro náročné herní tituly zajišťuje procesor Intel Core i9 14900HX, kterému dopomáhá grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop s MSI OverBoost Technology. Zásobu energie dodává komponentům 99,9Wh akumulátor s možností dobíjení přes USB-C s Thunderboltem 4. Stabilní spojení s online světem zajišťuje standard WiFi 7 nebo 2,5 Gbps ethernet konektor.

MSI Vector 17 HX A14V

MSI Vector je sázkou na jistotu, vysoký výkon v relativně tenkém těle, který si na nic nehraje a je  zkrátka solidním herním notebookem. Zobrazovací IPS panel o úhlopříčce 17" s QHD+ rozlišením, 240 Hz obnovovací frekvencí a 100% pokrytím DCI-P3 je osazen ve stylovém těle s herním nádechem. Pro hráče podstatným detailem bude rovněž SteelSeries klávesnice s Per-Key RGB podsvícením.

Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?
i Zdroj: PCTuning.cz

O dostatek výkonu se postará čtrnáctá generace procesoru Intel Core i9 14900HX Raptor Lake Refresh, spolu s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop s MSI OverBoost Technology. Těmto komponentům zajistí dlouhou výdrž 90 Wh akumulátor. Díváme se tedy na herní notebook se solidní výbavou, která se prostě musí padnout každému ostřílenému gamerovi.

MSI Stealth 16 AI Studio A1V

Tenký, stylový a elegantní notebook, který bude zlatou střední cestou mezi prací a hraním. Ve dne buďte produktivní v každodenních pracovních činnostech a večery propařte u oblíbených herních titulů, to vše v jednom lehkém a designovém kousku MSI Stealth se skvělým výkonem. 

Nové herní notebooky MSI s výkonnými procesory Intel - který padne Vám?
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř tohoto stroje tepe 16 jádrový procesor Intel Core Ultra 7 155H nejnovější architektury Meteor Lake s NPU pro práci s umělou inteligencí a integrovanou grafickou kartou Intel ARC. K vysokému výkonu procesoru pomáhá navíc ještě dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop. To vše s profesionálním 16" IPS displejem s vysokým QHD+ rozlišením, 240 Hz obnovovací frekvencí a 100% pokrytím DCI-P3, což zajistí věrný a plynulý obraz, který potěší i profesionála.

Nechybí klávesnice SteelSeries s rovnoměrným RGB podsvícením pod každou klávesou, šestice kvalitně hrajících reproduktorů či Micro SD čtečka, kterou uvítají všichni videotvůrci a fotografové. Tomu všemu dodává energii velký, 99,9Wh akumulátor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama