Nové produkty ADATA představeny! Nechybí SSD, DDR5 paměti a další
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nové produkty ADATA představeny! Nechybí SSD, DDR5 paměti a další

Nové produkty ADATA představeny! Nechybí SSD, DDR5 paměti a další

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2021 10:50

Společnost ADATA na své online akci Xtreme Innovation uvedla řadu nových produktů. Mezi nimi se objevily zajímavé SSD, paměťové karty či počítačové komponenty a systémy.

Reklama

Nový DDR5 modul

Nová generace paměťových modulů DDR5 s frekvencí 8 400 MT/s je dle statistik ADATA až o 163% rychlejší než předchozí DDR4. Toto zvýšení výkonu umožňuje rychlejší načítání souborů a usnadňuje práci s více aplikacemi najednou. Nový modul navíc bude pracovat při napětí 1,1 V pro lepší energetickou účinnost a dostupný bude v kapacitě až 64 GB.

PCIe Gen4 SSD ADATA LEGEND

V době sociálních sítí, streamování videí a 5G připojení se vysoce kvalitní obsah stal základem našich životů. Pro uspokojení potřeb tvůrců přišla společnost ADATA s novým PCIe Gen4 SSD ADATA LEGEND. Toto SSD dokáže dosáhnout rychlosti čtení až 7 400 MB/s.

Nové produkty ADATA | foto: ADATA
i Zdroj: PCTuning.cz
Nové produkty ADATA | foto: ADATA

Externí SSD ADATA SE920

Nový externí SSD SE920 využívá rozhraní USB 4 a dosahuje rychlosti zhruba 4 000 MB/s, což je až 4× více než jeho předchůdci s rozhraním USB3.2. Pro maximální stabilitu  je disk vybaven vlastní technologií odvodu tepla, která zajistí optimální chlazení.

Premier Extreme SDXC PCIe Express Card

Výjimečnost paměťových karet Premier Extreme SDXC SD7.0 Express PCIe Gen3x1 UHS-I U3 Class 10 spočívá v podpoře rozhraní PCIe díky nejnovější specifikaci SD7.0. Karta SDXC Express navíc poskytne výrazné zvýšení výkonu oproti svým předchůdcům, nabídne rychlosti čtení a zápisu až 800/700 MB/s a bude kompatibilní i s rozhraním UHS-I.

Notebooky XPG Xenia | foto: ADATA
i Zdroj: PCTuning.cz
Notebooky XPG Xenia | foto: ADATA

Herní notebook XPG XENIA 14

Představena byla také řada nových herních produktů, jako je například XPG XENIA 14. Tento nový herní ultrabook je vybaven procesorem Intel Core i5 nebo i7 11. generace, integrovanou grafikou Intel Iris Xe, 16 GB paměti a rychlým 512GB Gen4 SSD XPG. XENIA 14 se pyšní svým designovým vzhledem a snadnou přenositelností. Má 15 mm tenký profil, ultralehké tělo z prémiové hořčíkové slitiny a váží 970 gramů. I přes svůj subtilní rozměr nabízí 14palcový displej s 92% poměrem velikosti obrazovky k tělu. Výdrž baterie je až 10 hodin. Pro snadné připojování periferií je vybaven počítač dvěma porty USB-C, dvěma porty USB typu A, portem HDMI, čtečkou karet SD, 3,5mm audio jackem, a nechybí ani podpora rozhraní Thunderbolt 4.

Herní notebook XPG XENIA 15

Nový notebook XENIA 15 je vybaven procesorem Intel Core i7 řady H 11. generace (Tiger Lake), grafikou GeForce RTX 3060 nebo RTX 3070, 32 GB operační paměti a rychlým SSD s 1 TB úložného prostoru. Stejně jako model XENIA 14 má i XENIA 15 tělo z hořčíkové slitiny a váží necelé 2 kg. XENIA 15 je také vybaven mechanickou klávesnicí s RGB osvětlením pro jednotlivé klávesy, prostorným 15,6palcovým QHD displejem s obnovovací frekvencí 165 Hz a podporou rozhraní Thunderbolt 4.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama