Nový náramek Fitbit Charge 5 přináší  GPS a speciální senzor EDA
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nový náramek Fitbit Charge 5 přináší GPS a speciální senzor EDA

Nový náramek Fitbit Charge 5 přináší GPS a speciální senzor EDA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2021 14:31

Fitbit představil chytrý náramek Charge 5, který nabídne nejen notifikace z mobilního telefonu, ale také bohatou nabídku sportovních a zdravotních funkcí včetně speciálního senzoru EDA. Ten měří reakci těla na stres prostřednictvím drobných změn v potních žlázách na prstech. Mezi další zajímavou výbavu patří také EKG měření a modul GPS.

Reklama

Přístup lidí ke cvičení a posilování se neustále vyvíjí, a proto společnost Fitbit představila svůj dosud nejpokročilejší chytrý náramek Charge 5, který umí sledovat zdraví, stres, kondici, srdeční zdraví, spánek a celkovou tělesnou i duševní pohodu. To vše přitom nabízí ve štíhlém a elegantním provedení. 

Po stránce designu je Charge 5 o deset procent štíhlejší než předchůdce a nabízí až sedmidenní výdrž na jedno nabití. Nasazen je také inovovaný barevný AMOLED displej s užitečným režimem Always-On, který neustále zobrazuje čas a další důležité údaje. Nabízí se i možnost rychlých odpovědí na notifikace a volaní ze smartphonu a bezkontaktní placení se službou Fitbit Pay. 

Kromě monitorování srdečního zdraví nabízí Charge 5 ucelený pohled na další klíčové metriky. K tomu slouží v aplikaci Fitbit karta Zdravotní metriky, která poskytuje informace o dechové frekvenci, teplotě povrchu těla a okysličení krve (SpO2). Nechybí ani nejpokročilejší funkce pro sledování spánku a jednotlivých spánkových fází.

Oproti svému předchůdci přináší Fitbit Charge 5 řadu novinek: 

  • Barevný AMOLED displej, který je dvojnásobně jasnější, než tomu bylo u Fitbit Charge 4.
  • Nová funkce Denní skóre připravenosti pro sledování kondiční únavy.
  • EKG aplikaci pro ještě podrobnější sledování srdečního zdraví.
  • Vestavěnou GPS pro plnohodnotné sledování trasy bez nutnosti mít u sebe mobilní telefon.
  • EDA senzor, který měří reakci těla na stres.

Při zakoupení Fitbit Charge 5 zákazníci obdrží navíc půlroční předplatné Fitbit Premium zdarma, které poskytuje hlubší analýzy zdraví a kondice, praktické tipy, více než 500 tréninků a obsah pro zlepšení psychické pohody a stravování. 

Cena a dostupnost

Fitbit Charge 5 včetně předplatného Fitbit Premium (pro nové i vracející se zákazníky) lze předobjednat na stránkách Fitbit.com a u vybraných partnerů. Skladová dostupnost se očekává v průběhu podzimu za cenu 4 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama