novy-xbox-bude-predstaven-21-kvetna-zive-vysilani-zacne-v-19-hodin
Novinka Nový Xbox bude představen 21. května. Živé vysílání začne v 19 hodin

Nový Xbox bude představen 21. května. Živé vysílání začne v 19 hodin

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

26. 4. 2013 08:00 4

Platforma podobná počítači a tedy stejná jako má PlayStation 4? Nebo zcela něco jiného? Čekání je téměř u konce. Hry se, doufejme, posunou na další úroveň už za necelý měsíc.

Reklama

A je to tady. Microsoft oficiálně zveřejnil datum představení nového Xboxu. Tím datem je 21. května, 19 hodin našeho času. A snad se dočkáme alespoň ukázání konzole samotné, kterou nám například Sony stále neukázalo. Určitě se ale dozvíme finální specifikace, novinky a nové uživatelské rozhraní. Na výstavě E3 konající se od 11. do 13. června se pak můžeme těšit na pokračování, tedy představení mnoha herních titulů pro nový Xbox (a zcela jistě i pro PlayStation 4).

Nový Xbox bude představen 21. května. Živé vysílání začne v 19 hodin
i Zdroj: PCTuning.cz

A co zatím o novém Xboxu víme? Podle prozatímních informací se pravděpodobně bude jednat o podobnou, ne-li zcela stejnou platformu, jako u PS4. Ve vnitru konzole by měl být 8jádrový procesor a grafická karta AMD, 8 GB paměti a Blu-ray mechanika. Možná si tedy nové herní konzole budou velice podobné, než jak tomu bylo doposud.

Živé vysílání oficiálního představení nové konzole Xbox budete moci sledovat 21. května od 19 hodin na stránce Xbox.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama