Nvidia a Electronic Arts přinášejí známé herní hity do GeForce NOW
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Nvidia a Electronic Arts přinášejí známé herní hity do GeForce NOW

Nvidia a Electronic Arts přinášejí známé herní hity do GeForce NOW

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2021 11:52

I tento týden přichází tradiční GFN Thursday s novými tituly v knihovně GeForce NOW. Tentokrát mezi přírůstky patří i zástupci některých populárních sérií od jednoho z lídrů herního průmyslu Electronic Arts.

Reklama

Společnost Electronic Arts rozšiřuje podporuGeForce NOW o čtyři tituly. Nově ve službě najdete Battlefield 1 Revolution, který nabízí strhující příběhy z první světové války. Milovníci RPG ocení vyvrcholení legendární ságy Dragon Age: Inquisition a pro rodinné večery je skvělou volbou Unravel Two. Rychlou parkourovou akci s cyberpunkovým nádechem pak nabídne Mirror's Edge Catalyst. Nové přírůstky od EA se připojují k dynamické battle royale Apex Legends.

Sedm úplných novinek a známá strategie

Do knihovny tento týden míří i sedm novinek, mezi něž patří např. arkádové závody Hot Wheels Unleashed nebo retro střílečka s potenciálem zaujmout milovníky série Half-Life INDUSTRA. Také tento týden nechybí přidání podpory hry, která bude po dobu následujícího týdne zdarma na Epic Games Store. Tentokrát jde o Europa Universalis IV, předního zástupce žánru grand strategy.

Seznam nově přidaných titulů: 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama