NVIDIA v tichosti aktualizovala názvy některých svých grafik
i Zdroj: Vygenerováno pomocí Copilot AI
Novinka NVIDIA v tichosti aktualizovala názvy některých svých grafik

NVIDIA v tichosti aktualizovala názvy některých svých grafik

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

7

Společnost NVIDIA přidala do názvů některých svých grafik, určených pro počítače s umělou inteligencí, slogan "Powering Advanced AI."

Reklama

NVIDIA vede v segmentu umělé inteligence díky rychlejším čipům pro spotřebitele a datová centra, než nabízí konkurence. Nebojí se tuto skutečnost dát najevo a tak do názvů karet GeForce RTX výrobce grafických čipů přidal také přídomek “Powering Advanced AI”. Změna v názvu či samotném logu se u NVIDIE neděje příliš často, poslední významná změna nastala v roce 2018. 

Logo NVIDIA v průběhu let
i Zdroj: NVIDIA
Logo NVIDIA v průběhu let

Tento přidaný slogan má prezentovat a zdůrazňovat zdatnost umělé inteligence, kterou nabízí hardware na spotřebitelské úrovni. Společnost je lídrem v oblasti AI díky několika aplikacím a technologiím, jako je například DLSS, DLSS Frame Gen, DLSS Ray Reconstruction, ChatRTX, ACE a další, které budou následovat. V současné době existuje více než 600 aplikací RTX a další jsou na cestě, což je ukázka toho, jak NVIDIA implementuje do běžného života prvky poháněné AI. 

NVIDIA také zdůraznila, jak její platformy pro spotřebitele nabízejí prémiové zážitky AI PC. Jejich produkty totiž údajně dosahují několika stovek až tisíc TOPS AI oproti pouhým 50-60 TOPS, které nabízí konkurence. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama