o2-rozdava-100-gb-mobilnich-dat-jen-za-300-kc
Novinka O2 rozdává 100 GB mobilních dat jen za 300 Kč

O2 rozdává 100 GB mobilních dat jen za 300 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2020 08:30

Operátor O2 představuje zásadní novinky ve světě předplacených služeb. Zaměří se především na uživatele dat, pro které spouští nový e-shop www.datamanie.cz. Při příležitosti jeho odstartování nabídne limitovanou edici předplacených karet se 100 GB mobilních dat na každý měsíc pouze za 300 korun.

Reklama

Omezený počet kusů SIM karet s limitovanou nabídkou 100 GB dat, která zákazníci mohou využívat v rámci ČR, je dostupný na webu www.datamanie.cz do vyčerpání zásob, nejpozději do 31. srpna. Od září pak operátor na tomto webu představí další atraktivní předplacené tarify s daty.

Mimochodem, abychom nezapomněli na to nejdůležitější, data nefungují v zahraničí (ani v EU), ale jen na území České republiky. Ostatní služby jsou drahé. SMS stojí 2 Kč. S prvním hovorem se aktivuje neomezené volání v ceně 15 Kč, které platí po zbytek dne.

O2 rozdává 100 GB mobilních dat jen za 300 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové předplacené tarify GO NAPLNO A GO NAPLNO DATA PLUS

O2 mění i stálou nabídku předplacených služeb se dvěma novými tarify. Tarif GO NAPLNO za cenu 149 korun měsíčně zahrnuje 50 volných minut volání, 25 SMS a 100 MB dat. V akci nyní zákazníci získají dalších 50 minut volání měsíčně zdarma. Zákazníkům, kteří více datují, je určený nový tarif GO NAPLNO DATA PLUS se 2 GB dat, 100 minutami volání 25 SMS za 299 korun na měsíc. V akci nyní O2 dává další 1 GB dat měsíčně zdarma.

Zvyšuje se i průměrná částka, za kterou zákazníci dobíjejí. O2 navyšuje minimální částku dobití na 300 korun, a to na všech prodejních místech. Jako odměnu za dobití nově operátor pro všechny zákazníky předplacených služeb připravil soutěž o ceny v hodnotě 15 milionů korun. Více najdete na www.odmenazadobiti.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama