Oslavte 15 let platformy GOG – je tu opět výprodej a znovu příležitost křečkovat hry
i Zdroj: Bethesda
Novinka Oslavte 15 let platformy GOG – je tu opět výprodej a znovu příležitost křečkovat hry

Oslavte 15 let platformy GOG – je tu opět výprodej a znovu příležitost křečkovat hry

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

25. 9. 2023 20:00

Pokud se vám náhodou nepoštěstí na GOGu chytit očekávanou hru ve slevě, je prakticky jisté, že za pár týdnů to budete moci zkusit novu.

Reklama

Je vidět, že za GOGem stojí opravdu lidé, kteří mají hry rádi. Neustále nám cpou nové kousky, pořádají výprodeje a oživují práchnivějící klasiky. A když náhodou týden zaspíte, tak zjistíte, že za měsíc se cenovky zase řítí k zemi. GOG už je v branži 15 dlouhých let a za tu dobu si vydobyl pověst solidní platformy, kde se srocují nejen staří mechem obrostlí skalní pařani, ale i mladá krev, která hledá nové pecky a zabrousí i do minulosti. 

Na GOGu je skvělé, že své herní pole neustále obdělává, přidávají se nové hry, každý měsíc jsou nějaké slevové orgie, často jsou hráčům nuceny dokonce i hry zdarma, čili maniakův ráj. Osobně jsem spokojen i s klientem GOG Galaxy, který na rozdíl třeba od Ubisoft Connect je použitelný, přehledný a nesežere polovinu systémových prostředků. Nu a protože máme ten patnáctiletý výprodej a oslavu, tak se cena kácela k zemi u více než dvou tisíc her. Nepochybuji, že si každý najde to svoje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama