osveta-pro-windows-7
Novinka Osvěta pro Windows 7

Osvěta pro Windows 7

Michal Kleman

Michal Kleman

13

Aby Microsoft pomohl svým zákazníkům nakoupit ty správné stroje s operačním sysémem Windows 7, rozjela tato společnost nový program... zahrnující LOGO!

Reklama

Ano, na nových noteboocích najdeme krom nálepek Designed for Windows 7, Intel Inside, nVidia Graphics atd. také logo Windows Touch. To se bude samozřejmě týkat pouze přístrojí s dotykovou obrazovkou a né ledasjakou. Takovéto zařízení bude muset projít testem se čtyřiceti třemi kroky, kde bude podrobena zkoušce přesnost, rozlišení dipleje, jeho kvalita a také sample rate (vzorkovací frekvence) a další vlastnosti při různých podmínkách.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&playlist=videoByUuids:uuids:891c68b3-a534-4159-b6b2-8e4ac56b6890&showPlaylist=true" target="_new" title="Windows 7 Touch Gestures">Video: Windows 7 Touch Gestures</a>

Během testu budou také prozkoušeny ovladače, jejich spolehlivost a kompletnost a zkoušení u Microsoftu se nevyhnou ani aplikace. Bohužel, Release Candidate verze nebude v dubnu (IV.), jak původně sliboval Microsoft, nýbrž až v na konci května (V.).

Podle BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama