ovladac-xbox-one-nyni-muzete-pripojit-k-pocitaci
Novinka Ovladač Xbox One nyní můžete připojit k počítači

Ovladač Xbox One nyní můžete připojit k počítači

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 6. 2014 13:00 1

Microsoft vydal PC ovladače ke gamepadu Xbox One, což znamená, že ho nyní můžete používat ke hraní počítačových her. Dá se očekávat, že Microsoft ovladače zahrne v příštím updatu, pokud však ovladač doma máte a nechcete čekat, lze si ho s laskavým svolením Larry "Major Nelson" Hryba stáhnout prostřednictvím přímých odkazů níže.

Reklama

PC ovladače pro gamepad Xbox One (x86)

PC ovladače pro gamepad Xbox One (x64)

Po instalaci ovladačů bude gamepad Xbox One fungovat s kteroukoliv hrou, jež podporovala gamepad pro Xbox 360. Vše co pro to musíte udělat je, stáhnout ovladače a ovladač připojit k počítači prostřednictvím USB kabelu. 

Ovladač Xbox One nyní můžete připojit k počítači
i Zdroj: PCTuning.cz

Na konci května nás Microsoft škádlil s tím, že ovladače pro ovladač Xbox One budou k dispozici "velice brzy". Začátkem tohoto týdne se pak šéf Xboxu Phil Spencer nechal slyšet, že Microsoft musí více podporovat hraní v systému Windows. "Moje poslání na postu ředitele Xboxu je z části i oživení hraní pod Windows." nechal se Phil Spencer slyšet před několika dny.

O nadcházející šňůře her od Microsoftu se dozvíme během tiskové konference Microsoftu na E3, který bude probíhat v pondělí 9. června.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama