ovladace-grafickych-karet-radeon-software-crimson-se-dockaly-nove-aktualizace
Novinka Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace

Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

Společnost AMD si připravila pro vlastníky grafických karet Radeon novou aktualizaci ovladačů Radeon Software Crimson, která nese číselné označení 15.12 a nabídne podpis WHQL (prošla tedy testem Microsoftu a splňuje standardy pro Windows).

Reklama

Nová verze driverů řeší několik specifických chyb v řadě nových herních titulů, jako je zobrazovaní chyby ve hře Star Wars: Battlefront, bugy v titulu Fallout 4, či problém s kompresí textur v nové akci Just Cause 3. Radeon Software Crimson 15.12 WHQL přináší také vylepšení výkonu při využití dvou grafických karet v zapojení CrossFire u herního titulu Call of Duty: Black Ops 3. 

Ovladače grafických karet Radeon Software Crimson se dočkaly nové aktualizace
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Podobně jako předchozí update 15.11.1 se i ten nový zaměřuje na potíže s regulací otáček ventilátorů u některých grafických karet Radeon, díky nimž mohlo docházet k přehřívání GPU. Aktualizaci si již nyní můžete stáhnout ze stránek výrobce, nebo z následujících odkazů pro operační systémy Windows 10 v 64bitové či 32bitové verzi, Windows 8.1 v 64bitové nebo 32bitové verzi, popřípadě Windows 7 v 64bitové a 32bitové verzi.

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama