Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP
i Zdroj: MSI
Novinka Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP

Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP

Komerční sdělení
20. 5. 2024 15:00 3

MSI, přední světová značka herního PC hardwaru, s potěšením oznamuje, že MAG A1000GL PCIE5 a MAG A850GL PCIE5 jsou jedny z prvních napájecích zdrojů, které získaly novou certifikaci PPLP ATX 3.0.

Reklama

Co je certifikace PPLP?

PPLP, zkratka pro „PSU Performance Level Plan“, si klade za cíl identifikovat a prezentovat vynikající, vysoce výkonné a vysoce spolehlivé napájecí zdroje na trhu, a tím si získat důvěru spotřebitelů. Podobně jako jiné certifikace nabízí PPLP řadu hodnocení od bronzového po super Ti.

Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP
i Zdroj: MSI
Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP
i Zdroj: MSI

Díky specializovanému týmu společnosti PPLP, který má více než desetileté zkušenosti s testováním hardwaru PC a který je podporován spolehlivým a sofistikovaným testovacím vybavením, je zajištěno přesné měření. Všechny výkonnostní testy jsou prováděny pomocí komplexních přístrojů Chroma.

PPLP upřednostňuje nejen energetickou účinnost, ale klade důraz také na výkon napájení. Efektivně vyvažuje požadavky spotřebitelů na účinnost i výkon napájecích zdrojů. Chcete-li se o PPLP dozvědět více, klikněte na tento odkaz.

Zde je vyjádření viceprezidenta pro výzkum a vývoj společnosti MSI ke zbrusu nové certifikaci PPLP. 

„Spolupráce s PPLP Lab nám přinesla výjimečné příležitosti. Poskytují vysoce kvalitní hodnocení hardwarových komponent a nabízejí profesionální testovací programy v oblasti napájení. S využitím výsledků jejich odborných testů byla společnost MSI schopna vyvinout napájecí zdroje, které jsou stabilnější a dokonalejší. PPLP je pro nás respektovaným partnerem a jejich testovací zprávy poskytují neocenitelné informace a pomoc při návrhu produktů MSI.“ - James Yeh RD VP, MSI

Kromě certifikace PPLP Gold získaly MAG A1000GL PCIE5 a MAG A850GL PCIE5 také certifikace 80 PLUS Gold a Cybenetics Gold. Tento úspěch znamená, že tyto dva napájecí zdroje dosáhly nejvyšší úrovně uznání všech zlatých certifikací od hlavních standardů.

Oznámení o nové certifikaci MSI x PPLP
i Zdroj: MSI

 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama