phablet-htc-one-max-oficialne-v-cesku-za-17-999-kc
Novinka Phablet HTC One Max oficiálně v Česku za 17 999 Kč

Phablet HTC One Max oficiálně v Česku za 17 999 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2013 09:25

Z původního modelu One si novinka One Max bere povedený design, výkonné reproduktory a ultrapixelový fotoaparát. Navíc pak přináší snímač otisků prstů. Nový phablet bude do konce roku dostupný exkluzivně v nabídce u prodejce Alza.cz za cenu 17 999 Kč.

Reklama

Tabletofon One Max spoléhá na procesor Qualcomm Snapdragon 600 se čtyřjádrovým 1,7GHz procesorem, grafickou jednotkou Adreno 320 a 2 GB operační paměti. O výkon tedy rozhodně nemá nouzi. Displej s rozlišením Full HD 1080 × 1920 pixelů má úhlopříčku 5,9palce a je vyrobený technologií S-LCD 3.

Místo nad a pod displejem patří dvojici reproduktorů BoomSound. HTC One Max je k dispozici ve variantě s pamětí v kapacitě 16 GB a 32 GB. Díky exkluzivní nabídce lze také získat dalších 50 GB prostoru v cloudu služby Google Drive, a to na dva roky.

Pod čočkou fotoaparátu na zadní straně se nachází snímač otisků prstů, který kromě standardního odemknutí umožňuje také přiřadit oblíbené aplikace až třem prstům, po jejichž nasnímání se pak tyto aplikace ihned otevřou.

Nový phablet od společnosti HTC se v České republice prodává za 17 999 korun včetně DPH. Do konce roku však bude oficiálně dostupný pouze u prodejce Alza.cz, upřesnil v tiskové zprávě tchajwanský výrobce. 

Phablet HTC One Max oficiálně v Česku za 17 999 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama