philips-242b9t-dotykovy-monitor-s-technologii-smoothtouch
Novinka Philips 242B9T: Dotykový monitor s technologií SmoothTouch

Philips 242B9T: Dotykový monitor s technologií SmoothTouch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2019 10:00

V českých obchodech se začal prodávat monitor Philips 242B9T s úhlopříčkou 24 palců a technologií SmoothTouch. Nabízí Full HD panel ve formátu 16:9, odolnost vůči prachu a vodě dle normy IP54, projektivní kapacitní multidotykovou plochu s podporou až 10 současných dotyků, širokou škálu portů a konektorů a technologii ochrany zraku. Dle výrobce představuje ideální řešení pro všechny profesionály, pracující s nejrůznějšími aplikacemi prodejních kiosků, infomačních pultů a panelů. Uplatnění najde například v hotelových lobby, obchodech, restauracích nebo školách.

Reklama

Nový Philips 242B9T nabízí plně interaktivní SmoothTouch panel, který má poskytovat snadnou interakci, ať už je nasazen kdekoli. Projektivně kapacitní (PCAP) displej umožňuje psaní všemi deseti, takže uživatel může na monitoru psát jako na běžné klávesnici. A pro lepší přesnost při zadávání je k dispozici i stylus.

Monitor je vybaven i technologii SmartContrast, která automaticky upravuje barevné podání a úroveň podsvícení. A chybět nemohou ani další užitečné funkce jako jsou Flicker-Free, LowBlue mód, EasyRead mód a další. 242B9T zaujme v neposlední řadě i širokou škálu možností připojení: je tu HDMI 1.4, VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 a možnost rychlonabíjecí prostřednictvím USB 3.1.

Philips 242B9T je v tuzemských obchodech dostupný za koncovou cenu 7 659 Kč.

Philips 242B9T: Dotykový monitor s technologií SmoothTouch
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama