philips-odstartoval-prodej-sveho-cenove-dostupneho-28-4k-monitoru
Novinka Philips odstartoval prodej svého cenově dostupného 28" 4K monitoru

Philips odstartoval prodej svého cenově dostupného 28" 4K monitoru

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 8. 2014 06:00 10

Hledáte slušný monitor pro vaši pracovní stanici či herní sestavu, vyžadujete vysoké rozlišení a slušnou velikost úhlopříčky? Potom by Vás mohl zaujmout nový monitor 288P6LJEB, který nyní uvádí na trh společnost Philips.

Reklama

Jedná se o 28palcový monitor s rozlišením UHD (3840x2160 pixelů), který je sice vybaven pouze panelem typu TN a můžeme tedy čekat horší pozorovací úhly, zato však nabídne velice slušné ostatní specifikace. Právě díky využití tohoto typu panelu může monitor nabídnout dobu odezvy pouhou 1 ms. Mezi další specifikace pak patří také jas dosahující hodnoty 300 cd/m2 a dynamický kontrastní poměr 50 000 000:1.

Philips odstartoval prodej svého cenově dostupného 28" 4K monitoru
i Zdroj: PCTuning.cz

Mnozí z nás určitě ocení dvojici vestavěných 3W reproduktorů a vestavěný USB hub se dvěma porty USB 2.0 a USB 3.0, k nimž můžeme připojovat periferie bez nutnosti lézt pod stůl. Za klad lze považovat také poměrně neotřelý design. Pro připojení monitoru k PC slouží celkem čtyři různé porty. Dočkáme se tak vstupů DVI, HDMI 1.4, D-Sub (VGA) a DisplayPort 1.2. 

A nyní k tomu nejpodstatnějšímu, monitor totiž vzhledem ke specifikacím není ani tak drahý. U nás je již nyní k vidění za cenu pohybující se kolem 14 000 Kč. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama