philips-uvadi-v-ceske-republice-3d-monitor-273g
Novinka Philips uvádí v České republice 3D monitor 273G

Philips uvádí v České republice 3D monitor 273G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2011 11:00 5

Slušně vybavený monitor se u nás prodává kolem hranice 10 tisíc korun. Přináší Full HD rozlišení a využívá několik proprietárních technologií jako SmartImage nebo SmartContrast.

Reklama

Známý výrobce Philips uvádí na český trh svůj nový 3D monitor s označením 273G, který je vybaven TN panelem s obnovovací frekvencí 120 Hz a podsvícením pomocí bílých LED. Jeho úhlopříčka má sedmadvacet palců a Full HD rozlišení, tedy 1920 × 1080 obrazových bodů (poměr stran 16:9).

O převod obrazu z 2D do 3D se stará dodávaný software, který je prý schopen obstarat i konverzi pří spuštění filmu z Blu-ray disku.

Obrazovka se dle specifikací rozzáří maximálně na 300 cd/m2. Dynamický kontrastní poměr je dvacet milionů ku jedné. Statický tisíc ku jedné a odezva 2 ms (2D).

Výrobce dále zmiňuje podporu dvou proprietárních technologií. První z nich je SmartContrast, která analyzuje obsah zobrazený na monitoru a reguluje jas podsvícení. Druhou SmartImage, s jejíž pomocí nastaví uživatel vhodné parametry barev a dynamického kontrastu.

Monitor obsahuje standardní trojici konektorů, naleznete zde dva porty HDMI 1.4 a jeden VGA konektor. Pakliže někoho zajímá i hmotnost, tak výrobce uvádí 8,2 kilogramu.

V našich obchodech se cena monitoru pohybuje kolem hranice 10 tisíc korun s DPH.

Philips uvádí v České republice 3D monitor 273G
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama