PlayStation Plus: jak ze členství vytěžit maximum a kdy se vyplatí koupit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka PlayStation Plus: jak ze členství vytěžit maximum a kdy se vyplatí koupit?

PlayStation Plus: jak ze členství vytěžit maximum a kdy se vyplatí koupit?

Redakce PCT

Redakce PCT

11. 11. 2021 10:41 1

Pokud chcete na konzolích PlayStation hrát online, bez PlayStation Plus se neobejdete. Kromě hraní přes internet má členství i jiné výhody: každý měsíc dostanete 2 - 4 hry zdarma a paměť ve vaší konzoli ušetří cloudové úložiště.

Reklama

Členství PlayStation Plus se dá předplatit na měsíc, tři měsíce nebo celý rok. Při koupi ročního předplatného ušetříte téměř polovinu, než kdybyste platili každý měsíc. A pokud využijete některou z akcí, které během roku probíhají, ušetříte ještě více.

Hlavní výhody PS Plus

PlayStation Plus je nutností pro každého aktivního hráče, který pravidelně poměřuje síly s ostatními hráči nebo rád hraje online s kamarády. Bez aktivního Pluska totiž můžete hrát pouze offline. Další výhodou je cloudové úložiště, do kterého si můžete ukládat savy nebo třeba screenshoty z her. 

Velkým benefitem členství PS Plus jsou také hry zdarma. Každý měsíc se můžete těšit na 2 - 4 kousky, mezi kterými se občas objevují i překvapivě nové hry. Když zrovna pluskové hry nestíháte dohrát, nebo se vám do konzole už prostě nevejdou, nevadí. V PlayStation Store je stačí v daném měsíci vložit do knihovny a můžete si je stáhnout až na ně budete mít čas a chuť si je zahrát. 

Některé z her, které v rámci Pluska získáte, bývá určena pouze pro PS5. Málokterý šťastlivec ale nedostatkovou next-gen konzoli doma má. V obchodě na PlayStationu 4 hra na pětku do knihovny přidat nepůjde, ale toto omezení naštěstí neplatí pro webové rozhraní a mobilní aplikaci. Hry pro PlayStation 5 si tak do knihovny přidat můžete a zahrajete si ji později - až si novou generaci PS pořídíte.

Majitelé nového PlayStationu 5 si mohou užívat ještě jednu výhodu navíc. Kromě výše zmíněných benefitů totiž dostanou také přístup ke knihovně her, která je nabitá těmi největšími hity, které vyšly na starší PlayStation 4. Nechybí ani takové bomby jako Batman Arkham Knight, Battlefield 1, Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, Mortal Kombat X, Ratchet & Clank, Uncharted 4, The Last of Us Remastered, Final Fantasy 15 nebo Resident Evil 7.

PS Plus si pořídíte i bez platební karty

Ne každý chce do online služeb zadávat svou kartu nebo si zakládat PayPal. Proto na všechny typy členství existují kupony, díky kterým máte veškeré platby pod kontrolou a nezaskočí vás ani automatická obnova. Ve storu je uplatníte jednoduše během několika kroků. Kupon na členství PlayStation Plus není výjimkou. Pořídit si s jeho pomocí můžete měsíční, tříměsíční i roční členství. Ceny jsou přitom stejné jako v PS obchodě, a navíc ho můžete zaplatit jednou z mnoha platebních metod.

PlayStation Plus: jak ze členství vytěžit maximum a kdy se vyplatí koupit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdy se vyplatí koupit PS Plus? 

Během roku se můžete narazit na několik akcí, při kterých roční Plusko seženete s velice citelnou slevou. Mezi největší slevové události patří Days of Play a Black Friday. Days of Play většinou probíhají na konci května a roční PS Plus během této akce seženete se slevou okolo 25 %. Na akci Black Friday se můžete těšit na konci listopadu a sleva na roční Plusko během ní bývá ještě větší - ušetříte zhruba třetinu běžné ceny. Kupony v akci můžete nakoupit pro sebe i své kamarády. A pokud už máte aktivní PS Plus, ničemu to nevadí. Kupon můžete rovnou uplatnit a rok členství se přičte k vašemu stávajícímu členství. 

Počkat si na jednu ze zmíněných akcí se tedy opravdu vyplatí. Kromě slev na členství PS Plus během nich můžete nakupovat také levnější hry a slevy se někdy dotknout i samotných konzolí a příslušenství k nim.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama