Playstation VR2 vyjde v únoru. Sony nasadilo cenu, co vám protočí panenky
i Zdroj: Sony
Novinka Playstation VR2 vyjde v únoru. Sony nasadilo cenu, co vám protočí panenky

Playstation VR2 vyjde v únoru. Sony nasadilo cenu, co vám protočí panenky

David Jiránek

David Jiránek

2. 11. 2022 15:00 3

Druhá generace brýlí pro virtuální realitu od Sony už má cenovku. PS VR2 bude stát skoro stejně jako celá konzole a dokoupit půjde například dokovací stanice.

Reklama

Sony postupně odkrývalo specifikace i vzhled nového headsetu PS VR2 určeného pro PlayStation 5. Z dřívějších blogů od Sony tak například víme, že brýle dostanou OLED displeje o rozlišení 2000 × 2040 pixelů pro každé oko s obnovovací frekvencí 90 až 120 Hz. O připojení se postará jeden USB-C kabel a samozřejmě nebude chybět propracované trackování ovladačů a headsetu v prostoru. To nejdůležitější jsme se ale dozvěděli až nyní.

PS VR2 přijde na trh 22. února 2023 za cenu 599,99 €, v přepočtu okolo 14 700 korun. Samotné brýle tak budou stejně drahé, jako celá konzole. Součástí základního balení bude headset, dva ovladače a sluchátka.

K dispozici bude i bundle s hrou Horizon Call of the Mountain, který startuje na částce 649,99 €. Zájemci mohou dokoupit také dokovací stanici schopnou nabíjet ovladače. Cena tohoto příslušenství je stanovena na 49,99 €. Titul Horizon Call of the Mountain bude dostupný v předobjednávce v průběhu listopadu.

Ve vybraných zemích startuje předobjednávka headsetu 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama