plnohodnotne-brouzdani-po-internetu-s-xbox-360-a-ie-9
Internet Novinka Plnohodnotné brouzdání po internetu s Xbox 360 a IE 9

Plnohodnotné brouzdání po internetu s Xbox 360 a IE 9

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

11. 5. 2012 12:00 11

Jak zprostředkovat kvalitní a pohodlné procházení internetu z křesla několik metrů od obrazovky je prozatím oříšek. Možná ho vyřeší Microsoft. 

Reklama

Microsoft vede s Googlem dlouhotrvající bitvu, jejímiž aktéry jsou vyhledávače Google a Bing. Jednou ze zbraní Microsoftu je spojenectví s Facebookem, jakožto jedničkou na poli sociálních sítí a také vlastní hardware, konkrétně konzole Xbox. Dnešní konzole neslouží pouze ke hraní her, naopak je toto na ústupu a konzole slouží více jako přehrávače filmů. Xbox se dá také použít k prohlížení webu, mimo jiné i k vyhledávání

Plnohodnotné brouzdání po internetu s Xbox 360 a IE 9
i Zdroj: PCTuning.cz

To ale není nijak dokonalé. Microsoft sice používá k navigování hlasové příkazy, ale výsledky vyhledávání v Bingu jsou omezené pouze na ty z médií. V modifikovaném prohlížeči IE 9, na kterém se údajně pracuje, se uživatelé dočkají vylepšeného integrování hlasového a pohybového ovládání pomocí Kinectu. Ten však nebude vyžadován.

Nepřehlédněte: Hlavním využitím Xboxu 360 nejsou videohry, tvrdí Microsoft

Žádné další informace nejsou známy, ale na začátku června se koná tradiční E3 a nějaké další informace bychom se mohli dozvědět právě odtamtud.

Zdroj: verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama