plzensky-prazdroj-spustil-mobilni-aplikaci-s-navigaci-do-hospod
Novinka Plzeňský Prazdroj spustil mobilní aplikaci s navigací do hospod

Plzeňský Prazdroj spustil mobilní aplikaci s navigací do hospod

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 3. 2019 13:00

Aplikace je dostupná zdarma pro telefony s operačním systémem Android i pro iPhony. Uživatelům nabízí nejen vyhledávání hospod, ale také možnost rezervovat si stůl nebo podrobné filtrování podle pivních značek, nabízených služeb či hodnocení zákazníků.

Reklama

Jdeš na pivo aktuálně sdružuje zhruba deset tisíc restaurací a hospod v celé České republice, které nabízejí některé z piv a nápojů Plzeňského Prazdroje, a vyniká tím, jak detailní informace o jednotlivých provozovnách milovníkům piv i dalším zákazníkům poskytuje. Hospody lze vyhledávat nejen podle jména, lokality a značky prodávaného piva, ale i dalších kritérií. „Pro lidi je dnes důležitý celkový zážitek z návštěvy restaurace. My jim novou aplikací chceme ulehčit hledání a pomoci jim najít tu, která splní jejich očekávání.

Pro někoho je kromě piva na čepu zásadní zahrádka, pro jiného sportovní přenosy nebo připojení k wi-fi, teplá kuchyně, akceptace stravenek či platebních karet. To vše aplikace Jdeš na pivo obsahuje. A samozřejmě v ní lze vyfiltrovat i ty hospody, které získaly nové ocenění Hvězda sládků za perfektní péči o pivo a správné čepování, které jsme letos začali udílet,“ řekl obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje Tomáš Mráz.

Plzeňský Prazdroj spustil mobilní aplikaci s navigací do hospod
i Zdroj: PCTuning.cz

Mapová část aplikace rozlišuje mezi jednotlivými typy provozoven – speciálními ikonkami jsou vyznačené tankovny nebo konceptové hospody jako Radegastovny, Kozlovny, Srdcovky, Plzeňky a další. U každé hospody jsou detailní informace o nabízených službách, kontaktní telefon nebo proklik na její webové stránky. V sekci novinky pak uživatelé najdou informace o aktuálním pivu nabízeném v programu Volba sládků nebo aktuality z Prazdroje.

Aplikace funguje nejen na chytrých mobilech, ale i na webové stránce www.jdesnapivo.cz. Plzeňský Prazdroj počítá s tím, že do ní bude zařazovat další hospody v Česku. „Prozatím v ní chybí sezónní provozovny, do budoucna bychom ale i lyžařům, cyklistům či vodákům chtěli nabídnout přehled hospůdek, které bývají otevřené jen na část roku,“ dodává Tomáš Mráz. Kromě toho uživatelé v aplikaci již brzy najdou soutěže a další vychytávky.

Zdroj: Prazdroj

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama