Podívejte se, jak by mohlo vypadat legendární GTA: Vice City v mocném Unreal Engine 5
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Podívejte se, jak by mohlo vypadat legendární GTA: Vice City v mocném Unreal Engine 5

Podívejte se, jak by mohlo vypadat legendární GTA: Vice City v mocném Unreal Engine 5

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

7. 12. 2022 18:40 1

Kdyby se tohoto konceptu opravdu Rockstar chytl, tak tu máme absolutní bombu a prodejní trhák. Osmdesátková jízda v havajské košili napříč fiktivním Miami, kdo by odolal?

Reklama

Série GTA má už své místo v herní historii a mezi legendami jisté. A já bych si klidně vsadil svůj omšelý slamák na to, že na špici by z celé série trůnilo právě Vice City. Parádní atmosféra osmdesátých let podpořená patrně tím nejlepším soundtrackem vůbec zanechala v myslích pařanů nesmazatelnou stopu. Tommy Vercetti, právě propuštěný z lapáku, se chopí příležitosti a stane se z něj drogový král celého města. To bylo před dlouhými dvaceti lety. 

A teď si představte, že by se celý tento epos objevil znovu v mocném Unreal Engine 5. Ten už nám ukázal, že je zatraceně pohledný a všeho schopný. A ano, víme, že staré díly dostaly „Remaster“, ale ten stojí za zlámanou bačkoru. Plno chyb, příšerná optimalizace a vzhled zmatlaný jako dort pejska a kočičky. Potěšte proto své oko předělávkou a ukázkou toho, jak by Vice City mohlo vypadat. V prvním videu je kompletní úvodní scéna ze hry a v druhém nástřel samotné hry. Hezké, opravdu hezké. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama