podivejte-se-takhle-vypada-osmijadrove-meizu-mx4-pro
Novinka Podívejte se: Takhle vypadá osmijádrové Meizu MX4 Pro

Podívejte se: Takhle vypadá osmijádrové Meizu MX4 Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 10. 2014 21:00 4

Meizu již brzy představí očekávanou novinku jménem MX4 Pro. Výborně vybavený smartphone podobný iPhonu 6 kromě velkého displeje a vysokého výkonu bude tradičně vábit také cenou. Ta má být výrazně nižší než u top modelů konkurence. Podívejte se, jak smartphone vypadá.

Reklama

Server gadgetzarena.com zveřejnil novou fotografii chytrého telefonu Meizu MX4 Pro, o kterém jsme vás informovali již dříve. Došlo také k potvrzení specifikací prostřednictvím databáze testu GFXBench.

Meizu MX4 Pro bude mít displej o úhlopříčce 5,5 palce s QHD rozlišením 2 560 × 1 536 pixelů a fotoaparát s rozlišením 20,7 megapixelu, který si poradí se záznamem videa ve 4K. Přední fotoaparát je pětimegapixelový, nové Meizu tak bude hvězdou milovníků autoportrétů.

Osmijádrový procesor Samsung Exynos 5 má takt 2 GHz. Grafiku obstará čip Mali T-628, k dispozici pak budou i 3 GB operační paměti. Nový mobil používá operační systém Android KitKat ve verzi 4.4.4 s vlastním prostředím Flyme OS.

Po vzoru iPhonů je v telefonu také integrována čtečka otisků prstů pro rychlé odemykání. K představení novinky MX4 Pro by mělo dojít příští měsíc, ceny však zatím nejsou známy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama