pojdte-si-zaprogramovat-s-vyvojari-z-googlu
Novinka Pojďte si zaprogramovat s vývojáři z Googlu!

Pojďte si zaprogramovat s vývojáři z Googlu!

Helmich Jiří

Helmich Jiří

2. 11. 2010 17:00

Nejen fanouškům Google technologií je určena blížící se akce pořádaná Google User Group.

Reklama

Nejen fanouškům Google technologií je určena blížící se akce pořádaná Google User Group ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou. Hlavním tématem Hackathonu, který je naplánován na den před Google Developer Day, je Android a HTML 5.

V pondělí 15.11. se tedy na České zemědělské univerzitě sejdou týmy o třech až čtyřech lidech. Akce je vhodná pro všechny s libovolnými zkušenostmi v programování, tvorbě webů a také designu či grafiky. Zaregistrovat se můžete jako celé týmy, případně i jako jednotlivci, s tím, že párovat se do skupinek budete buď až na místě, nebo přes zveřejněný seznam účastníků, který je vyvěšen na webu. Přijít samozřejmě mohou i naprostí začátečníci. Právě pro ty je také určena Android Nálevna. Přednáška o úvodu do vývoje pro mobilní platformu Android se bude konat příští pondělí, 8.11. v Praze na ČVUT FEL Karlovo náměstí. Registrovat se na tuto dílčí akci můžete na této adrese.

Pojďte si zaprogramovat s vývojáři z Googlu!
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Hlavním lákadlem pak je podpora Hackathonu ze strany Google, což v praxi znamená, že vám během celého dne bude po ruce několik lidí přímo z Googlu. Konkrétně se můžete těšit na Reto Meiera (přednášel o Androidu již na minulém GDD, napsal knihu Professional Android 2 Application Development) a Michaela Mahemoffa, který naopak poradí v oblasti HTML 5. A pokud dáváte přednost Googlerkám, na Hackathonu budete mít možnost poznat Stephanie Liu. Google kromě lidí přislíbil ty nejšikovnější z celého dne odměnit věcnými cenami, dárečky ale dostanou i ostatní zúčastnění. A pokud jste opravdu šikovní a umístíte se mezi nejlepšími aplikacemi, budete mít možnost svůj výtvor prezentovat následující den přímo na Google Developer Day, vrámci GUGCampu.

Pojďte si zaprogramovat s vývojáři z Googlu!
i Zdroj: PCTuning.cz

 

GUG Hackathon se tedy bude konat v pondělí 15.11. na PEF ČZU a další informace o něm najdete na domovské stránce. Sledovat aktuální dění je možné přes twitter účet @gughackathon a Facebook profil. Registrace je možná i pod článkem na GUG blogu.

 

Zdroj: Alena Varkočková, GUG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama