pokemon-world-chystany-herni-titul-nezavisleho-vyvojare-bezici-na-cryengine
Novinka Pokémon World: chystaný herní titul nezávislého vývojáře běžící na CRYENGINE

Pokémon World: chystaný herní titul nezávislého vývojáře běžící na CRYENGINE

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 8. 2014 13:00 6

Pokud jste bývali, nebo stále jste fanoušky herní série na konzoli Nintendo ze světa obývaného Pokémony, v níž jste se vžili do role krotitele těchto více či méně inteligentních zvířátek, určitě jste stačili zaznamenat projekt Pokémon World. 

Reklama

Jedná se o chystaný herní počin od nezávislého vývojáře, který si říká 18T220. Hra z prostředí světa obývaného kapesními příšerkami běží na CRYENGINE a nabídne tedy poměrně líbivou grafiku. Vývojář tohoto herního titulu nyní vydal nové video, které nás zavádí do jednoho z měst světa Pokémon a ukazuje nová vylepšení do hry.

Pokémon World: chystaný herní titul nezávislého vývojáře běžící na CRYENGINE
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pokémon World je zatím stále ve stádiu vývoje a tudíž jsou v něm k vidění pouze nehybné postavy Pokémonů. V pozdější fázi by se měla hra samozřejmě dočkat pohyblivých postav a vypracovaného systému soubojů. Pokémon World by měl v konečné fázi nabídnout také rozsáhlý svět, který bude zahrnovat tři ostrovy, přičemž každý ostrov bude mít rozlohu více než 4000 km2. Součástí světa budou také dvě velkoměsta a řada menších měst. 

;

Možná je právě tato hra tím pokračováním, které si fanoušci série vysnili, ale Nintendo ho nikdo nezrealizovalo. Otázkou zůstává, kdy a jestli vůbec 18T220 vývoj hry dokončí a zda nakonec samotné Nintendo její vývoj nezarazí. 

Zdroj: DSOG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama