polaroid-gl10-mobilni-tiskarna-s-kterou-muzete-tisknout-kdekoliv-a-kdykoliv
Novinka Polaroid GL10: Mobilní tiskárna s kterou můžete tisknout kdekoliv a kdykoliv

Polaroid GL10: Mobilní tiskárna s kterou můžete tisknout kdekoliv a kdykoliv

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

27. 5. 2011 06:00 5

Malé zařízení disponuje také vlastní baterií. Nyní stačí vzít vaši fotovýbavu a vyrazit do pustiny, kde si v klidu můžete i vyvolávat fotky.

Reklama

Slovo Polaroid může mít několik významů, ale všechny jsou si velice blízké. Polaroid Corporation je firma, která vyráběla fotoaparát Polaroid, který dokázal ihned po vyfocení fotografii „vystiknout“ tehdy spíše vyvolat díky speciálnímu fotografickému papíru, kterému se také říkal Polaroid.

Už je to několik desítek let a nyní firmy Polaroid přichází s novým produktem, který ocení zejména fotografové na cestách. Polaroid GL10 je malá mobilní tiskárna, kterou můžete připojit pomocí USB k počítači a fotoaparátu nebo tisknout rovnou z chytrého telefonu BlackBerry nebo operačním systémem Android nebo Windows Phone 7 přes Bluetooth připojení.

Tiskárnička váží 425 gramů a její rozměry jsou 7,6 × 10,1 cm a můžete z ní tisknout stejná fotografie, jako byly kdysi z Polaroidu. Tiskárna má svoji vlastní Li-ion baterii, která vydrží na vytisknutí 35 fotografií. Cena tohoto zařízení je 170 dolarů, v přepočtu tedy nějaké 3 000 Kč.

Polaroid GL10: Mobilní tiskárna s kterou můžete tisknout kdekoliv a kdykoliv
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama