poradna-skrin-pro-nadsence-cooler-master-haf-xm-na-obrazcich
Novinka Pořádná skříň pro nadšence: Cooler Master HAF XM na obrázcích

Pořádná skříň pro nadšence: Cooler Master HAF XM na obrázcích

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

16. 1. 2012 09:00 1

Výrobce představil další model z populární série HAF. 11 kg vážící case není žádné ořezávátko a zařadí se mezi špičku na trhu.

Reklama

Cooler Master představil nejnovější model z řady  High Air Flow (HAF), která se těší nemalé oblibě u nadšenců a uživatelů požadujících kvalitní skříň. Mid-tower case má název HAF XM a jak název napovídá, jedná se o menší verzi modelu HAF X.

Pořádná skříň pro nadšence: Cooler Master HAF XM na obrázcích
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň HAF XM je vyrobená z více než 1 mm tlusté SECC oceli a plastů, které dělají konečnou váhu 11 kg. Skříň je tedy se zmiňovanou váhou a rozměry 252 × 530,5 × 571 mm slušný cvalík. I když by se dala zařadit do kategorie ATX full-tower, nepodporuje desky XL-ATX. Micro-ATX, ATX a E-ATX desky jsou podporovány.

Uvnitř nalezneme tři 5,25palcové pozice a osm 3,5palcových, přičemž dvě z nich podporují funkci hot swap. O chlazení se postará přední 200mm ventilátor s LED podsvícením, nechybí pozice pro 140 a 120mm ventilátory vpředu, dva 200mm na horní straně skříně, 140mm na zadní straně pro vyfukování horkého vzduchu a samozřejmě nechybí 200mm boční pozice. Pozice pro ventilátory jsou připravené i u HDD, kde jsou dvě. Přední panel obsahuje i dva USB 3.0 porty, dva USB 2.0 a audio panel.

Pořádná skříň pro nadšence: Cooler Master HAF XM na obrázcích
i Zdroj: PCTuning.cz

Model XM je podle výrobce navržen tak, aby kombinoval dobré vlastnosti vyššího modelu za co nejlepší cenu pro koncového zákazníka. Přesnou cenu prozatím nevíme, ale pravděpodobně se bude pohybovat kolem 3000 Kč.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama