Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %

Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %

Komerční sdělení
16. 12. 2023 09:28

Pokud hledáte dárek na poslední chvíli, nebo si chcete jen udělat radost, máte teď na CZC jedinečnou příležitost. Díky akčnímu kódu můžete získat produkty z řady CZC.Office o čtvrtinu levněji. Vyberte si novou židli, nastavitelný stůl nebo některý z dalších kousků a doručíme vám je ještě do Vánoc.

Reklama

CZC.Office o čtvrtinu levněji 

Vánoce klepou na dveře, nákupní horečka dosahuje maxima, proč tedy nespojit příjemné s užitečným? Slevu 25 % na produkty CZC.Office můžete využít až do konce roku 2023, ale pokud chcete použít nákup jako vánoční dárek, můžete se spolehnout na rychlé dodání. U všech produktů skladem dokážeme zaručit doručení do Štědrého dne při objednávce do 21. 12., při dodání na prodejnu dokonce při objednávce až do 23. 12.!

Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro uplatnění slevy stačí jen použít kód CZCO25OFF, a to je vše. Všechny produkty z vybrané nabídky se vám zlevní o čtvrtinu, a vy už se jen můžete těšit na kousky, za které dáme ruku do ohně. Jako experti nejen na elektroniku pro vás totiž připravujeme všechny CZC.Office přesně tak, jako bychom je dělali sami pro sebe. Navíc s bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. 

Nastavitelný pracovní stůl 

Jelikož toho máme v akční nabídce víc, rozhodli jsme se pro vás vybrat to nejlepší, co můžete s 25% slevou získat. Prvním tipem je výškově nastavitelný stůl CZC.Office Shape Two s obrovskou deskou 1400 x 750 x 25 mm, upravitelným rozmístěním nohou, skvělým organizérem kabelů a vestavěnými vstupy s USB 3.0. Výškové nastavení stolu se provádí pomocí kličky, díky čemuž se celková cena drží neskutečně nízko – při použití kódu CZCO25OFF vyjde stůl aktuálně na 3265 Kč. 

Povrch stolu je upraven tak, abyste na něm mohli pohodlně používat veškeré počítačové příslušenství, a to včetně práce s myší. Deska je vytvořena z ekologicky šetrné dřevotřísky a skvěle odolává vysoké zátěži i vlhkosti. Rám stolu je vyroben z kovu, čímž je dosažena vysoká pevnost, stejně stabilní jsou pak i robustní nohy stolu, které zvládají zajistit perfektní stabilitu ve všech polohách nastavení. 

Ergonomická kancelářská židle 

Dalším doporučením je kancelářská židle CZC.Office Torus Two, oblíbená volba obrovského množství zákazníků. Jde o praktický ergonomický kousek, jenž výborně kombinuje styl a pohodlí. Komfort je zajištěn pro každého, nosnost je totiž až 150 kg. Ať už u svého stolu hrajete, nebo pracujete, rozlučte se s bolestmi zad a neustálým otravným poposedáním. Díky akčnímu kódu ji nyní můžete pořídit za krásných 2399 Kč.

Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %
i Zdroj: PCTuning.cz

Ergonomická židle má elegantní černou barvu, výškově nastavitelné loketní opěrky, prodyšná síťovaná záda, nastavitelný sklon opěradla, opěrku hlavy či pneumatické nastavení výšky sedadla. O výšku se stará plynový píst třídy 4 – veškerý pohyb je tak zcela plynulý a tichý i po letech každodenního používání. Kolečka z polyuretanu jsou šetrná ke všem podlahám a skvěle fungují i na koberci či podlaze z tvrdého dřeva. 

Prémiová myš a další 

Ve vánoční nabídce toho ale máme mnohem víc, mezi produkty CZC.Office najdete třeba i profesionální ergonomickou optickou myš nebo kvalitní podložky pod myš. Pro získání výhodnější ceny stačí vždy použít jen kód CZCO25OFF.

Pořiďte si kancelářské vybavení CZC.Office se slevou 25 %
i Zdroj: PCTuning.cz

Jestliže byste však raději sáhli po nějakém herním vybavení, v rámci vánočních akcí jsme si připravili 25% slevu i na produkty z řady CZC.Gaming. Zde je potřeba použít kód CZCG25OFF. Najdete zde přitom vše od herních židlí přes mechanické klávesnice až po prémiové kabely či sluchátka. 

V každém případě jde o skvělou příležitost, jak na poslední chvíli pořídit dárky vám či vašim blízkým, a ještě u toho ušetřit 25 %. Neváhejte tedy a připravte se na Štědrý den ve velkém stylu.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama