posledni-update-pro-surface-pro-resi-problemy-s-presnosti-surface-pen
Apple Novinka Poslední update pro Surface Pro řeší problémy s přesností Surface Pen

Poslední update pro Surface Pro řeší problémy s přesností Surface Pen

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 8. 2018 11:00

Společnost Microsoft zareagovala na problémy s přesností Surface Pen při ovládání tabletů Surface Pro a vydala opravný update.

Reklama

Problémy s přesností Surface Pen přicházejí v některých případech, kdy při psaní opřete svou ruku o displej tabletu Surface Pro. Někteří uživatelé si na ně stěžují dlouhé měsíce, řešení přišlo ale až nyní.

Poslední update pro Surface Pro řeší problémy s přesností Surface Pen
i Zdroj: PCTuning.cz

Dobrá zpráva je, že řešení je pouze softwarové. Tablet nemusíte reklamovat, stačí si stáhnout nejnovější aktualizaci firmwaru Surface Pro (dostupná v systému Windows Update). Někteří postižení uživatelé již potvrdili, že update problém řeší v plném rozsahu, a že ovládání perem je nyní zcela přesné i po položení ruky na displej.  

Společnost Microsoft s vývojem nového stylusu údajně strávila spoustu času, když se snažila vyladit reakční dobu a zapracovat novou funkci náklonu, takže je poměrně překvapivé, že jí problém s přesností Surface Pen unikl.

A jen tak mimochodem. V té době Microsoft tvrdila, že vytvořila nejrychlejší digitální stylus na světě. Pak jí ale předběhl Apple se svým Apple Pencil.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama