posledni-verze-skypu-nyni-obsahuje-zabudovanou-moznost-nahravani-hovoru
Novinka Poslední verze Skypu nyní obsahuje zabudovanou možnost nahrávání hovorů

Poslední verze Skypu nyní obsahuje zabudovanou možnost nahrávání hovorů

Martina Lipertová

Martina Lipertová

6. 9. 2018 14:00

Skype dnes oznámil, že v nejnovější verzi jeho aplikace na většině platforem je nyní k dispozici možnost nahrávání hovorů. Od vydání Skypu téměř před 15ti lety je to vůbec poprvé, co Skype zabudovanou funkci nahrávání nabídl.

Reklama
Poslední verze Skypu nyní obsahuje zabudovanou možnost nahrávání hovorů
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud si ve Skypu chcete hovor nahrát, klikněte na symbol + na spodní straně obrazovky a poté vyberte možnost „start recording“ (začít nahrávání). Jakmile nahrávání začne, u každého kdo se hovoru účastní, se objeví banner, který účastníka o nahrávání informuje.

Pokud nahráváte videohovor, nahrávání zachytí video všech zúčastněných osob stejně jako všechny obrázky, které účastníci sdílejí. Nahrávání probíhá v cloudu a jakmile hovor skončí, přistane ve vašem chatu a je k dispozici ke stažení a sdílení s dalšími kontakty na Skypu po dobu následujících 30 dní.

Nahraný hovor si můžete také uložit. Stačí kliknout na tři tečky ve vašem skupinovém chatu, poté na „more options“ (více možností nastavení) a nakonec na „save downloads“ (uložit stažené). K uložení na mobilu stačí kliknout a přidržet nahraný hovor v chatu, který vám otevře příslušné menu, a zde kliknout na možnost „save“ (uložit).

Nová funkce nahrávání hovorů ve Skypu je nyní k dispozici na všech podporovaných platformách vyjma Windows 10. Sem by funkce měla dorazit v následujících týdnech.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama