posledni-vlna-vyzkumu-ceskych-hracu-mmo-prave-spustena
Novinka Poslední vlna výzkumu českých hráčů MMO právě spuštěna

Poslední vlna výzkumu českých hráčů MMO právě spuštěna

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 5. 2014 09:30 7

Největší český výzkum hráčů online her se blíží po roce kontinuální práce do závěrečné fáze! Skupina mladých výzkumníků z brněnské Masarykovy univerzity nadšených do nových technologií hledá hráče a hráčky MMO her ochotné podělit se o svoje zkušenosti.

Reklama

„Na hráče PC her a zvláště onlinovek je často nahlíženo negativní optikou, či morální panikou produkovanou médii a neodbornou veřejností. Přitom v českém prostředí neproběhla dostatečná zkoumání nás hráčů, komunity, dopadů na hráče (negativních stejně jako pozitivních) či specifických vlastností českých hráčů MMO. Rozhodli jsme se tuto skutečnost změnit. Proto provádíme náročný dlouhotrvající výzkum. A z pozitivních reakcí hráčů to vypadá, že čeští hráči do toho jdou s námi,“ uvedl Lukas Blinka.

Poslední vlna výzkumu byla spuštěna včera. Vyplnění všech otázek zabere okolo 25 minut. Bližší informace a vstup do dotazníku najdete na webové stránce mmog.cz nebo na FB profilu.

Dobrý den,hraji méně než bych si přála a to z důvodu každodenní péče o 2 malé děti - jsem na rodičovské. Z toho vyplývá, že čas na hraní je pouze večer, kdy jsem z nich dost unavená, proto hraji, když je vyloženě nálada. Před několika lety jsem hrála výrazně častěji, aneb pařili jsme s mužem o 106. :o)

Ti z vás, kteří se do výzkumu již zapojili v minulé vlně, naleznou pozvánku ve svém e-mailu. Do výzkumu se samozřejmě mohou ale zapojit i noví hráči! 

Poslední vlna výzkumu českých hráčů MMO právě spuštěna
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama