potvrzeno-novy-assassin-s-creed-tento-rok-nebude
Novinka Potvrzeno: Nový Assassin's Creed tento rok nebude

Potvrzeno: Nový Assassin's Creed tento rok nebude

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 2. 2016 15:30 2

Společnost Ubisoft oficiálně potvrdila zvěsti, které se internetem šířily už od doby před Vánoci – nová hra ze série Assassin's Creed tento rok opravdu nebude.

Reklama

Tímto svým krokem společnost Ubisoft pravděpodobně reaguje na stále znuděnější stoupence, kteří sérii opakovaně vyčítají jen velmi malé změny v hratelnosti, nedostatečné detaily a častokrát slabší optimalizaci.

Potvrzeno: Nový Assassin's Creed tento rok nebude
i Zdroj: PCTuning.cz

Ubisoft sám toto své rozhodnutí odůvodňuje tím, že společnost by se ráda zaměřila na nové technologie a přinesla nám lepší zážitek ze hry. Zároveň s tím ale popírá rychle se šířící informace o tom, že Assassin's Creed by do budoucnosti měl vycházet co dva roky – každý nový díl je prý v Ubisoftu zvažován samostatně, takže od příštího roku bychom se opět mohli dočkat vydávání her třeba i po roce.

Proslýchá se, že další „velká“ Assassin's Creed hra by přitom měla být zasazená do Egypta. Její název údajně bude Assassin's Creed Empire.

Tvrzení, že nová hra v Assassin's Creed tento rok nebude, však není docela přesné. Za několik dní by se totiž mezi lidi měl dostat nový Assassin's Creed pro mobily s iOS. Na začátku roku jsme se navíc dočkali závěrečného dílu Assassin's Creed Chronicles, pohledem z boku viděné trojice AC levobočků.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama