Předplatné Nvidia GeForce NOW zdražuje, nižší cenu lze využít do konce měsíce
i Zdroj: Nvidia
Novinka Předplatné Nvidia GeForce NOW zdražuje, nižší cenu lze využít do konce měsíce

Předplatné Nvidia GeForce NOW zdražuje, nižší cenu lze využít do konce měsíce

David Jiránek

David Jiránek

16. 10. 2023 13:40 20

Streamované hraní v podání služby od Nvidie se od listopadu lehce prodraží. Zelený tým totiž chystá zvýšit cenovku u obou verzí předplatného. Důvodem jsou údajně zvyšující se výdaje za provoz.

Reklama

Nvidia GeForce NOW patří mezi nejpopulárnější služby pro streamované hraní. Díky vysokému výkonu, slušnému pokrytí serverů a široké podpoře herních knihoven se služba uchytila mezi řadou hráčů, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou hrát na lokálním stroji. Od 1. listopadu ale přijde zdražení tohoto předplatného.

Aktuální ceny
i Zdroj: Nvidia
Aktuální ceny

Nvidia hodlá zvýšit ceny v řadě měn a lokalitách, přičemž zde najdeme i Českou republiku. Aktuálně je k dispozici prioritní předplatné s 6 hodinami hraní v kuse při Full HD na 60 FPS za 269 korun měsíčně nebo 1 349 korun na půl roku. Nová cena bude 299 korun na měsíc a 1 499 korun na půl roku. Jde tedy o zvýšení ceny o 30 korun na měsíc.

Nové ceny
i Zdroj: Nvidia
Nové ceny

Ultimate předplatné nabízí hraní až 8 hodin v kuse při 4K na 120 FPS za 539 korun na měsíc a 2 690 korun na půl roku. Nová cena bude 599 a 2 990 korun. Zde jde tedy zdražení o něco vyšší. Po vzoru samotného předplatného dojde ke zvýšení cen i u dárkových karet.

Důvodem zvýšení cen je narůstání provozních nákladů. Aspoň tak to uvádí Nvidia na svých webových stránkách. Pokud si zaplatíte půlroční předplatné do 1. listopadu, můžete pár korun ušetřit. Zároveň zůstávají ceny pro Founders uživatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama