predpokladane-specifikace-noveho-nexus-7
Novinka Předpokládané specifikace nového Nexus 7

Předpokládané specifikace nového Nexus 7

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 5. 2013 10:00 5

Analytici spekulují, že nová verze Nexus 7 bude představena na Google I/O konferenci, současně byli zveřejněny předpokládané specifikace tohoto tabletu. 

Reklama

Nový tablet bude opět vyrábět ASUS a měl by disponovat především lepším fotoaparátem, resp. čelní kamerou. Také by měl nabídnout možnost bezdrátového dobíjení a displejem s vysokým rozlišením. Očekávaná cena tohoto nového tabletu se měla pohybovat okolo 199 dolarů, tedy téměř 4 000 korun. 

Předpokládané specifikace nového Nexus 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový Nexus 7 by měl být pravděpodobně vybaven Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesorem APQ8064, 7 palcvoým LTPS displejem s rozlišením 1920×1200 pixelů, NFC, 4000 mAh baterií, HD webkamerou a 5 megapixelovým fotoaparátem. Dočkáme se údajně také funkce bezdrátového nabíjení od vývojářů z Qi Texas Instruments. Tablet by měl mít menší rámeček okolo displeje než jeho předchozí verze a měl by běžet na operačním systému Android 4.3 Jelly Bean.

Předpokládané specifikace nového Nexus 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Na to, jestli jsou tyto odhady pravdivé, si budeme muset počkat až na Google I/O. Za cenu 199 dolarů zní tyto specifikace více než lákavě, ale vzhledem k cenám současné generace Nexus bychom s ní neměli příliš počítat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama