predprodej-top-smartphonu-lg-g2-zacina-na-15-500-kc
Novinka Předprodej top smartphonu LG G2 začíná na 15 500 Kč

Předprodej top smartphonu LG G2 začíná na 15 500 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2013 05:30

Firma LG představila nástupce loňského modelu Optimus G, špičkový smartphone G2, který je nabitý řadou softwarových funkcí a výkonným hardwarem. Největší zvláštností jsou však tlačítka umístěná na zádech telefonu. Telefon má také zaoblené boky a rohy a sympaticky tenký rámeček kolem displeje.

Reklama

Nepřehlédněte:

NEPŘÍJEMNÉ PŘEKVÁPKO! GAMELOFT ODLOŽIL VYDÁNÍ ZÁVODNÍ PECKY ASPHALT 8: AIRBORNE

Celkem 75,9 procenta čelní plochy telefonu tvoří displej. Ten má úhlopříčku 5,2 palce a zobrazuje Full HD rozlišení 1920 × 1080 pixelů. Na boku přístroje nenajdeme žádná tlačítko.

Ovládání hlasitosti a hlavní vypínací tlačítko, které slouží zároveň také jako spoušť fotoaparátu, LG přesunulo na zadní stranu, pod čočku fotoaparátu. Pohon G2 má na starosti čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon s taktem až 2,2 GHz a paměť RAM má kapacitu 2 GB.

Třináctimegapixelový fotografický modul s optickou stabilizací obrazu je zárukou kvalitního výstupu – jak videa tak i fotografií.

Prodej špičkového smartphonu začne nejprve v Koreji. Později bude k dostání i na dalších trzích, včetně těch evropských. V Německu se telefon objevil už v nabídce jednoho e-shopu k předobjednání za 599€ (16 GB), respektive 629€ (32 GB).

Předprodej top smartphonu LG G2 začíná na 15 500 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Paperblog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama