prevail-5k-solid-state-disky-v-rezii-spolecnosti-pny
Novinka Prevail 5K solid state disky v režii společnosti PNY

Prevail 5K solid state disky v režii společnosti PNY

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 8. 2013 10:00

Firma PNY Technologie, výrobce grafických karet a paměťových zařízení, představila elegantní a odolný SSD disk Prevail 5K.

Reklama

Jedná se o disk z poslední řady PNY disků, určených pro náročné uživatele v rámci podnikového trhu. Stejně jako jeho předchůdci, by měl i PNY SSD Prevail 5K poskytovat solidní kombinaci výkonu, ceny a výdrže.

Prevail 5K je vybaven vysoce výkonnými komponentami, jako jsou paměťové NAND moduly eMLC. Tento disk je určen především pro použití v profesionálním a firemním prostředí, tedy do CAD/CAM pracovních stanice, pro profesionální střih videa, jako RAID úložiště na serveru nebo pro poskytování cloud computing.

Prevail 5K solid state disky v režii společnosti PNY
i Zdroj: PCTuning.cz

PNY SSD disky jsou vhodné pro použití v náročném prostředí především díky vysoké rychlosti čtení a zápisu. 120 GB varianta disku je schopna dosáhnout maximální rychlosti čtení až 550 MB/s a maximální rychlosti zápisu až 515 MB/s. Velkým plusem je také odolnost disků.

PNY SSD Prevail 5K jsou dostupné ve 120 GB, 240 GB a 480 GB variantě a to prostřednictvím běžné maloobchodní sítě partnerů PNY. Nejmenší 120 GB varianta je u nás již k dostání a to za cenu 3 415 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama