pribehovy-trailer-na-call-of-duty-infinite-warfare
Novinka Příběhový trailer na Call of Duty: Infinite Warfare

Příběhový trailer na Call of Duty: Infinite Warfare

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 9. 2016 20:30

Call of Duty: Infinite Warfare vychází již začátkem listopadu a vývojáři na nový díl populární herní série upozorňují příběhovým trailerem, který ukazuje hlavního záporáka a prozrazuje, planeta Země na tom nebude nejlíp.

Reklama

Nový trailer z kampaně pro jednoho hráče ukazuje nejen pořádnou akci na Zemi i ve vesmíru, ale nabízí také pohled na padoucha admirála Salena Kotche, kterého hraje Kit Harrington ze seriálu Hra o trůny. Ve videu se také krátce mihne kapitán Bradley Fillion, jemuž tvář propůjčil známý zápasník UFC Conor McGregor.

Děj příběhové kampaně Infinite Warfare se orientuje na osobu kapitána Nicka Reyese, který je členem United Nations Space Alliance (UNSA), která ho s posádkou na jeho lodi UNSA Warship Retribution pošle zakročit proti rebelům ze Settlement Defense Front (SDF), která se snaží postupně ovládat jednotlivé části soustavy.

Call od Duty: Infinite Warfare vychází 4. listopadu na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Nové video je příslibem, že by hra mohla nabídnout pořádnou singleplayerovou kampaň.

Zdroj: pcgamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama