Prosklená, přesto uchladí, NZXT představuje novou skříň H6 Flow
i Zdroj: NZXT
Novinka Prosklená, přesto uchladí, NZXT představuje novou skříň H6 Flow

Prosklená, přesto uchladí, NZXT představuje novou skříň H6 Flow

David Jiránek

David Jiránek

3. 11. 2023 17:30 2

Pokud si při stavbě počítače pečlivě vybíráte komponenty, ladíte k sobě základní desku, chladič grafiky i kabely, jistě sáhnete po estetické skříni. Ty ovšem často doprovází horší proudění vzduchu. Na tuto problematiku se zaměřila nová case NZXT H6 Flow.

Reklama

NZXT není v segmentu prémiových skříní žádným nováčkem. H6 Flow ale za cenu okolo 120 euro (pokud oželíte RGB větráčky) rozhodně mezi nejdražší nepatří. Přitom vizuálně působí velmi čistě. Boční a přední strana je totiž kompletně prosklená. Jak je to tedy s chlazením? To zajišťují z boční strany tři pozice na 120mm větráčky. Ty přitom nejsou osazeny do pravého úhlu, ale spíše do 45°. Míří tedy částečně ke komponentům, a ne zcela do bočního panelu.

NZXT H6 Flow zároveň využívá dvě oddělené části. Do té skryté tak dáte zdroj, některé disky a zejména velkou část kabeláže. Do skříně dáte až dva 2,5" disky a jeden 3,5"

Přední a boční strana, na které budete nejčastěji koukat, jsou kompletně skleněné. Na spodní najdete dvě pozice pro 140mm větráčky, které jsou zapuštěné do těla skříně. Na zadní část lze přidat další 120mm větráček a dva 140mm nebo tři 120mm dáte na horní stranu, kam lze osadit i 360mm radiátor.

Konektivita předního panelu zahrnuje dvě USB-A 3.2 Gen 1, jedno USB-C 3.2 Gen 2 a audio jack. Rozměry činí 435 × 287 * 415 mm. Kompatibilita je zajištěna s GPU o délce až 365 mm, zdroji o délce 200 mm a CPU chladiči o výšce 163 mm.

Skříně jsou k dispozici v matně černé a bílé verzi s trojicí klasických a RGB větráčků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama