prototyp-iphone-4-s-oznacenim-n90-je-k-dostani-na-ebay
Apple Novinka Prototyp iPhone 4 s označením N90 je k dostání na eBay

Prototyp iPhone 4 s označením N90 je k dostání na eBay

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

22. 8. 2012 12:00 11

Na aukčním serveru eBay se objevil prototyp telefonu iPhone postrádající logo Apple, popisek volume kláves a má netradičně řešené uchycení krytu. 

Reklama

Není to úplně poprvé, co se na eBayi objevil nějaký z prototypů smartphonu iPhone, ale tenhle je zajímavý už jen tím, že na místě kde se obvykle nachází nakousnuté jablko, je tzv. Prototype Logo. O kousek níž je ještě krátký text uvádějící, že se nejedná o autorizovaný mobilní telefon u FCC a že není určen k prodeji, dokud tomu tak bude.  Není bez zajímavosti, že slovo Prototype je napsané stejným fontem, jakým je ztvárňovaný iPhone.

Odkaz na eBay

Prototyp iPhone 4 s označením N90 je k dostání na eBay
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhou ryze kosmetickou změnou je absence popisku dvojice kláves, které se starají o zeslabení či zesílení zvuku. Konstrukční odlišnost můžeme hledat v absenci šroubků které jsou po straně běžného iPhone 4. Místo toho má prototyp sadu paciček, které k sobě oba díly spojují dohromady. Je nutno dodat, že několik je jich již ulomených.

Prototyp iPhone 4 s označením N90 je k dostání na eBay
i Zdroj: PCTuning.cz

Telefon má 32 GB paměti a je na něm kromě iOS nainstalovaný diagnostický program Switch Board. Minimální příhoz na koupi je $4,500 s buyoutem $10,000.

Nepřehlédněte: Apple iPhone 5 v prodeji už od 21. září? [spekulace]

Zdroj: theverge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama