ptaci-manie-pokracuje-angry-birds-leti-na-facebook
Apple Novinka Ptačí mánie pokračuje, Angry Birds letí na Facebook

Ptačí mánie pokračuje, Angry Birds letí na Facebook

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2011 16:15 8

Rovio portovalo hru téměř na všechny možné i nemožné platformy. Rozzlobení ptáci lámou bez nadsázky rekord za rekordem.

Reklama

Angry Birds už dávno nejsou pouhou hrou na mobil. Z kdysi nejprodávanější hry pro iPhone se postupem času stal naprostý fenomén. Hra je vidět téměř všude. Po předělávkách na platformu Andorid, PC či Mac, zaútočilo Angry Birds také na videoherní konzole a chystá se verze pro sociální síť Facebook.

Zápletka hry je prostá. Zelení vepři uloupila ptáčkům vajíčka a ti jsou rozhodnuti své mladé získat za každou cenu zpět. Pomocí velkého praku sestřelujete opevněné vepře po ploše, vaší municí jsou právě rozzlobení opeřenci. Každý pták umí způsobit jiný typ škody, jeden se např. umí v letu roztrojit, další naopak po dopadu na zvolené místo vybuchnout a nadělat tak ve svém okolí větší paseku.

Ptačí mánie pokračuje, Angry Birds letí na Facebook
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle aktuálních statistik zaznamenala hra na mobilních platformách už více jak 75 milionů stažení. Varianta pro největší sociální službu tak na sebe nenechá dlouho čekat, přičemž úspěch hry ještě umocní. Vývojáři z Rovio upozorňují, že hra bude trochu odlišná, nicméně v čem se bude konkrétně lišit už neupřesnili.

Na příchod flashové verze upozorňují oficiální stránky Angry Birds na Facebooku a po kliknutí na tlačítko „To se mi líbí“ budete na její uvedení včas upozorněni. O tom, že úspěch je zaručen, svědčí, že na něj kliklo už přes 1,5 milionu uživatelů.

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama