QNAP představuje NAS TVS-675 s osmijádrovým procesorem Zhaoxin
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka QNAP představuje NAS TVS-675 s osmijádrovým procesorem Zhaoxin

QNAP představuje NAS TVS-675 s osmijádrovým procesorem Zhaoxin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2021 12:40

Společnost QNAP představila šestipozicové zařízení TVS-675 NAS s procesorem Zhaoxin určené pro malé a střední podniky, které hledají cenově výhodné řešení 2,5GbE NAS.

Reklama

TVS-675 má 8 GB paměti (DDR4 s možností rozšíření až na 64 GB – 2 × 32 GB) a podporuje akceleraci šifrování AES-NI. Dva vestavěné porty RJ45 2,5 GbE mohou v rámci funkce Slučování portů poskytovat rychlost až 5 Gb/s, což uspokojí aplikace náročné na šířku pásma, jako jsou přenosy velkých souborů, rychlé zálohování/obnovení a přenos a úpravy multimédií. 

Chcete-li dosáhnout optimálních I/O a snížit latenci, můžete nakonfigurovat SSD cache použitím dvou vestavěných slotů M.2 2280 SSD (podporuje PCIe NVMe Gen 3 SSD nebo SATA 6 Gb/s SSD, prodávají se samostatně), aniž by zabíraly pozice pro diskové jednotky.

TVS-675 NAS
i Zdroj: PCTuning.cz
TVS-675 NAS

NAS poskytuje dva sloty PCIe Gen 3×4 a umožňuje instalaci rozšiřujících karet pro zvýšení funkčnosti NAS (jako je například síťová karta 2,5/5/10GbE nebo síťová/úložná karta QM2. Výstup HDMI 2.0 umí přímé zobrazení multimédií NAS a virtuálních počítačů na monitoru nebo televizoru. Vestavěné App Center zvyšuje aplikační potenciál NAS, například hostování více virtuálních počítačů a kontejnerů, nasazení brány cloudového úložiště, vytvoření profesionálního systému pro dozorování pomocí videa, zálohování chladných dat objektů S3 a další.

Uživatelé také mohou přepnout operační systém z QTS na QuTS hero – QNAP NAS operační systém na bázi ZFS, který poskytuje komplexní integritu dat, redukci dat (inline deduplikace dat, komprese a komprimace) a další funkce pro uživatele, kteří potřebují upřednostnit spolehlivost dat před výkonem.

QNAP TVS-675 NAS je možné zakoupit třeba u prodejce CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama