Razer má novou myš, je dírkovaná a extrémně drahá
i Zdroj: Razer
Novinka Razer má novou myš, je dírkovaná a extrémně drahá

Razer má novou myš, je dírkovaná a extrémně drahá

David Jiránek

David Jiránek

3. 2. 2023 15:10 3

Razer představil novou bezdrátovou myš Viper Mini Signature Edition. Kromě lehkého těla s výraznými otvory na sebe láká pozornost velmi vysokou cenovkou.

Reklama

Razer patří mezi výrobce periferií, kteří si nebojí říct o vyšší cenovku. Na druhou stranu se firma i přes tento fakt těší oblibě. Nová myš z řady Viper by ale mohla nejednoho fanouška značky svojí cenou odradit.

Viper Mini Signature Edition už na první pohled zaujme dírkováním. V tomhle případě ovšem nejde o malé dírky v těle, nýbrž o razantní vykrojení v konstrukci. Ta navíc není plastová, jak bývá zvykem, ale z hořčíkové slitiny. I díky tomu má bezdrátová myška jen 49 gramů.

V těle nalezneme optické spínače, Focus Pro 30K optický senzor, pět programovatelných tlačítek, paměť na jeden profil a baterii, která by měla zaručit výdrž na 60 hodin. Bezdrátové připojení probíhá skrz USB přijímač a protokol HyperPolling Wireless s polling ratem 4 000 Hz.

Myš disponuje PTFE kluzáky, nabíjí se přes USB-C a Razer vám pošle myš v úhledné krabici. Ta obsahuje dvě sady alkoholem napuštěných ubrousků, náhradní PTFE kluzáky, skleněné kluzáky Gorilla Glass 3, samolepky s protiskluzovým povrchem, čistící ubrousek a samozřejmě i nabíjecí kabel. Nechybí tříletá záruka.

Jediným háčkem (pokud vám nevadí dírky a značka) je tak jen cena. Ta je vysokých 279,99 dolarů, v přímém přepočtu bez daně 6 000 korun. S DPH by se tak cena mohla pohybovat i kolem 7,5 tisíce. Jde tak o jednu z vůbec nejdražších myší na trhu. Jak ukazuje nabídka na CZC, nejdražší herní myš skladem stojí ve slevě 4 599 korun. Nikoho asi nepřekvapí, že je také od Razeru. Prodej novinky začne 11. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama