realme-chysta-dvojici-telefonu-se-zajimavou-vybavou
Novinka Realme chystá dvojici telefonů se zajímavou výbavou

Realme chystá dvojici telefonů se zajímavou výbavou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2020 13:30

Společnost Realme chystá uvedení dvou nových smartphonů X7 a X7 Pro. Ty podle dostupných údajů mají lákat na superrychlé displeje, výkonný hardware a hlavně sympatickou cenu.

Reklama

S detaily o modelu Realme X7 Pro přišel tipér s přezdívkou Digital Chat Station. Podle něj bude mít model X7 Pro 6,55palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením, obnovovací frekvencí 120 Hz a malým průstřelem pro 32Mpx selfie fotoaparát. Očekávat můžeme i minimální postranní rámečky, přičemž kolébka pro ovládání hlasitosti bude netradičně nalevo. 

Na zadní straně přístroje se dočkáme čtyřokého fotoaparátu. Hlavní snímač bude 64Mpx a doplní ho 8Mpx ultraširokoúhlá kamerka a dva snímače s rozlišením 2 Mpx pro makro fotografie a lepší zpracování hloubky ostrosti.

Realme chystá dvojici telefonů se zajímavou výbavou
i Zdroj: PCTuning.cz

Základem Realme X7 Pro se stane čipovásada Dimenstity 1000+ s osmijádrovým procesorem s taktem 2,6 GHz. Co se hmotnosti týče, tak telefon bude vážit 184 gramů včetně 4 500mAh baterie. Ta se mimochodem pochlubí rychlým 65W nabíjením.

V Číně premiéra novinek X7 a X7 Pro proběhne na začátku září. V České republice se objeví telefony na přelomu září a října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama