Realme GT Master Edition vstupuje na český trh s lákavou slevou
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Realme GT Master Edition vstupuje na český trh s lákavou slevou

Realme GT Master Edition vstupuje na český trh s lákavou slevou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2021 12:59

Nový model chytrého telefonu od nejrychleji rostoucí značky na světě Realme GT Master Edition jde dnes do předprodeje.

Reklama

Variantu v konfiguraci 8 GB + 256 GB pořídíte ve všech prodejních kanálech za 10 499 Kč. Model v konfiguraci 6 GB a 128GB úložiště bude první měsíc dostupný exkluzivně v obchodech Alza za 8 999 Kč. Do 8. září můžete oba modely pořídit o tisíc korun levněji (7 999 Kč / 9 499 Kč). Prodej telefonu bude oficiálně zahájený 13. září.

Realme GT Master Editio spadá do vyšší střední třídy a díky designu, který navrhl známý japonský průmyslový designér Naoto Fukasawa, získal smartphone prestižní ocenění iF Design Award. „Chtěl jsem navrhnout telefon pro všechny lidi. A zejména ty, kteří jsou pozitivní, aktivní a plní života,“ říká jeho designér Naoto Fukasawa. Při tvorbě návrhu se inspiroval cestováním, konrétně pak kufrem.

Realme GT Master
i Zdroj: PCTuning.cz
Realme GT Master

Parametry Master Edition vycházejí z Realme GT. Telefon má 6,5palcový AMOLED displej s FHD+ rozlišením a obnovovací frekvencí 120 Hz. Sestavě hlavního fotoaparátu dominuje 64Mpx hlavní snímač. Dále je to horší, širokoúhlý snímač má rozlišení pouze 8 Mpx a třetím je 2Mpx makro. Přední fotoaparát dostal 32 Mpx. Master Edition pohání čip pro střední třídu Snapdragon 778G 5G, kterému dodává energii baterie kapacity 4 300 mAh. Potěší 65W nabíjení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama