red-bull-hleda-nejlepsiho-gamera-v-cesku-a-na-slovensku
Novinka Red Bull hledá nejlepšího gamera v Česku a na Slovensku

Red Bull hledá nejlepšího gamera v Česku a na Slovensku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2015 13:00 3

Přijďte se podívat na druhý ročník ojedinělého gamingového turnaje s názvem Red Bull Ultimátní hráč. Velké finále proběhne v rámci veletrhu videoher a interaktivní zábavy For Games 2015, který se koná na výstavišti v pražských Letňanech od 8. do 11. října 2015. S výjimkou finálového dne, kdy budou všechny počítače vytíženy pro turnaj, budete mít přímo na místě příležitost vyzkoušet si všechny herní disciplíny sami.

Reklama

„Red Bull Ultimátní hráč v sobě spojuje více herních žánrů. Půjde vlastě o takový herní pětiboj, kde by se vítězem neměl stát specialista na jednu konkrétní hru, jak je to na většině turnajů, ale univerzální hráč. V podstatě by to měl být takový Šebrle herního světa,“ říká mistr světa v hraní počítačových her a ambasador projektu Erik Leštach.

Bude to hráč, který se nezalekne žádné výzvy. Borec, pro kterého není překážkou sportovní simulátor ani akční střílečka. Turnaj by tak měl umožnit zasoutěžit si mnohem širší veřejnosti než jiné akce. Hrát se bude závodní TrackMania NF, strategie Hearthstone, moba League of Legends, střílečka Counter Strike: Global Offensive a také letecká hra na mobil Red Bull Air Race.

„Na velké herní turnaje, jako byl Intel Extreme Masters v polských Katovicích, chodí kolem sta tisíc diváků. Finálová střetnutí profesionálních hráčů sledovalo on-line přes padesát milionů lidí a v jeden jediný okamžik jich bylo na síti přes jeden milion,“ dodává Ladislav Dyntar z českého hráčského týmu e-Suba.

Všichni zájemci se můžou přihlásit online a v jednotlivých soutěžních disciplínách nasbírat body, po jejichž součtu se ukáže, zda se dostanou mezi osmičku nejsilnějších. Ta proti sobě nastoupí ráno v sobotu 10. října. Z osmi statečných pak vzejdou dva nejlepší hráči, kteří si to ve velkém odpoledním finále rozdají tváří v tvář přímo na podiu před zraky diváků. Pro vítěze je kromě výjimečného titulu přichystaný bonus ve výši 30 000 korun.

Pro další informace jděte na stránku www.redbull.cz/hrac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama