Reklama před hraním, GeForce Now vám ve verzi zdarma pustí dvě minuty videa
i Zdroj: Nvidia
Novinka Reklama před hraním, GeForce Now vám ve verzi zdarma pustí dvě minuty videa

Reklama před hraním, GeForce Now vám ve verzi zdarma pustí dvě minuty videa

David Jiránek

David Jiránek

28. 2. 2024 12:00 7

Byla to jen otázka času? Nvidia GeForce Now nově zobrazí reklamu při čekání ve frontě na volný server. Vyššího předplatného by se reklamy dotknout neměly.

Reklama

Streamování her se za poslední roky celkem rozšířilo. Pokud máte dostatečně rychlý a stabilní internet, avšak nevlastníte herní stroj, jde o celkem zajímavou možnost. GeForce Now má navíc výhodu v mnoha podporovaných platformách, kde lze službu zapnout. Hry zde zapínáte ze své knihovny, tudíž odpadá otravné kupování titulů jen pro streamovací službu. Nvidia GeForce Now je k dispozici i zcela zdarma. Má to samozřejmě pár háčků. Kromě slabšího hardwaru serveru si můžete zahrát jen jednu hodinu v kuse. Na volný server si navíc počkáte. Při tomto čekání se vám navíc nově přehrají reklamy.

Implementaci reklam už potvrdila tisková mluvčí pro Nvidii Stephanie Ngo. Reklamní blok bude mít až dvě minuty a přehraje se pouze při čekání na volný server.

Dobrou zprávou je, že vám tedy reklama nepřeruší herní štaci. Ta zde ale trvá jen hodinu a poté vás server vykopne. Jinými slovy výměnou za každou hodinu na zdarma dostupném tieru GeForce Now zkouknete dvouminutovou reklamu. Fér? Pro zkoušku předplatného asi ano.

Vyšší verze Priority a Ultimate nabízejí nejen vylepšené servery s možností RTX, ale také delší hraní v kuse. Konkrétně 6 až 8 hodin. Obojí bez reklamy.

Reklama u základní verze služby by mohla pomoct zaplatit provoz a vlastně samotnou existenci tohoto tieru. GeForce Now využívalo v roce 2023 přes 25 milionů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama