roccat-odlozil-uvedeni-herni-klavesnice-isku-predstavi-se-nakonec-az-v-zari
Novinka Roccat odložil uvedení herní klávesnice Isku. Představí se nakonec až v září

Roccat odložil uvedení herní klávesnice Isku. Představí se nakonec až v září

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 7. 2011 08:45 5

Jde o produkt, který využívá řadu technologií, např. EasyShift[+] pro zdvojnásobení počtu funkcí při stejném počtu tlačítek, což se hráčům nejednou hodí nebo systém podsvícení Extreme Ice Blue Lighting.

Reklama

Roccat ohlásil odklad své herní klávesnice Isku. Původní termín, jímž byl konec června, se nečekaně změnil a na trh se nakonec dostane až po prázdninách. Tento model se může pochlubit systémem podsvícení Extreme Ice Blue Lighting s šesti stupni intenzity, dvoumetrovým kabelem s USB konektorem, (extra) velkou podložkou pod zápěstí s trojicí konfigurovatelných tlačítek pro palce a osmi multimediálními klávesami a dvanácti klávesami pro makro, které lze ukládat v reálném čas. Připojení má dotazovací frekvenci 1000 MHz.

Bestie od Roccat: herní myš Kone[+]

Dále potěší technologie EasyShift[+] pro zdvojnásobení počtu funkcí při stejném počtu tlačítek; platí pouze pro vyznačenou oblast kolem WASD. Funkce Talk potom umožňuje nastavení EasyShift[+] z klávesnice na myš a naopak. Zatím je ale kompatibilní pouze s myškou Kone[+]. Klávesnici Isku bude možné zakoupit v září za 80 euro.

Roccat odložil uvedení herní klávesnice Isku. Představí se nakonec až v září
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama