Rockstar oficiálně oznámil Grand Theft Auto VI a v prosinci se dočkáme traileru
i Zdroj: Inter
Novinka Rockstar oficiálně oznámil Grand Theft Auto VI a v prosinci se dočkáme traileru

Rockstar oficiálně oznámil Grand Theft Auto VI a v prosinci se dočkáme traileru

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

8. 11. 2023 18:45

Tak vážení, je to tu. GTA VI se dostalo do fáze, kdy s ním Rockstar vyrukuje brzy na veřejnost. Prozatím je tu oznámení, ale těšit se můžeme i tak.

Reklama

Představovat sérii GTA je patrně stejně zbytečné, jako představovat obyvatelům Kocourkova pivo. První GTA vyhřezlo na svět už v roce 1997 a tenkrát byla řežba viděna z pohledu shora. Nicméně kriminální náplň, bláznivé úkoly a násilí bylo přítomno i tehdy. S příchodem třetího dílu se série přesunula do komplet 3D a pohledu z třetí osoby. A poslední díl, GTA V, bylo vydáno už před dlouhými deseti lety, prvně na konzole a po čase i na PC. Dodnes je to jedna z nejlepších her vůbec, má propracovaný svět, hutný příběh, rozmanité úkoly a hlavně dokonalé charaktery s perfektním dabingem. A i dnes vypadá pětka skvěle, pokud si s ní pařan pohraje a narve ji modama k prasknutí. 

A nyní, po deseti letech, nám Rockstar oznamuje, že šestý díl je v prádle a v prosinci se dočkáme traileru. Loni uniklo na internet mnoho videí z velmi raných verzí hry, ale ty už budou zcela jistě pasé jako klobouky a nebudou v současné době vůbec relevantní. Za měsíc budeme jasně vidět, jak se vývoj posunul (doufejme) dopředu. Perte to sem!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama