rockstar-vytahl-do-boje-proti-cheaterum-v-max-payne-3-zavre-je-do-karanteny
Novinka Rockstar vytáhl do boje proti cheaterům v Max Payne 3. Zavře je do karantény

Rockstar vytáhl do boje proti cheaterům v Max Payne 3. Zavře je do karantény

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 6. 2012 17:30 12

Vydařenou střílečku, která dává vzpomenout na staré dobré časy, trápí podvodníci. Herní studio proto přichází s originálním nápadem, zavede pro ně výchovnou terapii.

Reklama

Poslední pokračování série Max Payne přináší takřka vše, nač si znlsaný hráč vzpomene. Ať už jde o skvělou hratelnost, výborný syrový příběh nebo líbivé grafické zpracování.

To vše se týká singleplayeru. Pokud jde o multiplayer (hru více hráčů), je výsledný zážitek silně degradován podvodníky. Rockstar proto vedle připravované aktualizace, od které si slibuje, že podvádění zamezí, připravuje ještě jedno netradiční opatření.

Každého hráče, co se proviní proti pravidlům fair play (opravdu není nic otravnějšího, než cheater s wallhackem, nebo člověk, který obchází žebříčky), čeká vtipná karanténa.

Ta spočívá v tom, že tito jedinci budou přesunuti do speciální zóny pro podvodníky, tzv. Cheater Poolu, kde budou moci hrát pouze proti hráčům, kteří se proti pravidlům také provinili.

Rockstar nicméně upozorňuje na fakt, že se může stát, že po čase některé hříšníky vezme na milost a navrátí je mezi normální hráče. Další prohřešek už prý ale ztrestá nekompromisním permanentním banem.

Rockstar vytáhl do boje proti cheaterům v Max Payne 3. Zavře je do karantény
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama