Rust dostává DLSS a Escape from Tarkov technologii Reflex
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Rust dostává DLSS a Escape from Tarkov technologii Reflex

Rust dostává DLSS a Escape from Tarkov technologii Reflex

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2021 11:45

Populární hra Rust, která je v žebříčku 10 nejhranějších her na Steamu, v noci dostala aktualizaci zpřístupňující technologii DLSS. Dle vývojářů to přináší až 50 % výkonu navíc. Střílečka Escape from Tarkov pak dostává Reflex, která snižuje latenci o více než třetinu.

Reklama

Rust dostal v noční aktualizaci řadu vylepšení po obsahové i funkční stránce. Součástí aktualizace je i zpřístupnění technologie DLSS, která pomocí AI zvyšuje výkon systému až o 50 % při zachování kvality obrazu srovnatelné s vykreslováním v nativním rozlišení. 

„DLSS dokonce v mnoha případech dokáže vylepšit ve hře vyhlazovaní hran oproti předchozím dostupným možnostem. Redukuje časový aliasing, objekty v dálce budou detailnější a anti-aliasing se zlepší také na četném porostu ve hře. Rust tak úspěšně navazuje na květnovou implementaci technologie Reflex ke snížení latence systému až o 38 %,“ uvádí Nvidia.

Právě zmíněný Reflex je nově také v Escape from Tarkov, hardcore taktické akční hře od Battlestate Games. Díky aktualizaci Escape from Tarkov a nadcházející podpoře CrossFire HD je Reflex dostupná již ve 12 z 15 nejlepších kompetitivních stříleček.

Jak Reflex zapnout?

Pro zapnutí je třeba nainstalovat nejnovější Game Ready ovladače, aktualizaci hry a v grafickém nastavení zapnout Reflex. Dle Nvidie se latence systému díky novince sníží až o 38 %, což zlepší odezvu na ovládání.

Zpoždění výstřelu o zlomek sekundy mnohdy znamená rozdíl mezi vítězstvím a prohrou. Snížení latence systému může být pro hráče hry Escape from Tarkov velkým přínosem. NVIDIA Reflex tak usnadní zaměření nepřátel a zlepší odezvu hry na ovládání. Pro hráče s GPU GeForce je to v podstatě bezplatný upgrade. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama