s-realme-8-pro-poridite-skvele-portrety
Novinka S realme 8 Pro pořídíte skvělé portréty

S realme 8 Pro pořídíte skvělé portréty

Komerční sdělení
21. 5. 2021 21:06

Smartphone realme 8 Pro vlétl do střední třídy jako model určený hlavně k fotografování. Aby ne, jeho hlavní čočka má rozlišení úctyhodných 108 Mpx a doplňují ji technologie pro větší čistotu při zoomování, dva časosběrné režimy a nové portrétní filtry, na které se zaměřil další díl fotoakademie realme.

Reklama

Realme 8 nabízí mnoho režimů focení, mezi nimiž si vybere opravdu každý. A také nové kreativní filtry pro portrétování. Většina dnešních smartphonů využívá pro portréty standardní bokeh na pozadí, novinka od realme přidává další. Má velmi vydařený barevný filtr, díky kterému lze docílit barevné postavy a černobílého pozadí. Ideální je třeba na focení před posprejovanou stěnou ve městě. Neonový portrétní filtr se hodí na denní i noční focení. Vytáhne krásně barvy pozadí i postavy. Dynamický bokeh zase umí rozmazat pozadí, fotografie vypadá jako v pohybu a postava zůstává ostrá.

„Jako fotograf mám rád, když si mohu fotku upravit až v post procesu. Každopádně mě ale nejvíce oslovil a bavil „barevný filtr“. Byl jsem překvapený, jaké s ním dokážu divy,“ komentuje mladý talentovaný fotograf z Ostravy Jan Žáček, který se ujal role lektora.

Telefon, který je v Česku k dostání od dubna, cílí hlavně na nadšené amatérské fotografy a uživatele sociálních sítí, osloví ale i profesionály. „S telefonem se pracuje velmi příjemně, a ještě lépe se s ním fotí. Co se týče nastavení fotoaparátu, vše je přehledné a intuitivní,“ shrnul svou zkušenost s realme 8 Pro Žáček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama